A nagypapám Schmit Pál. Mit tegyek ha az osztály társaim csúfolnak e milyatt? Bőveben lenteb
A dolgozatoknál mindíg aszt hiszík hogy puskáztam vagy másról másóltam.
és a hejesírásom miat is mindíg piszkálnak:/
meg úgy néz ki papa nem fog tudni szerezni nekem egy zsírós álást a paralamentnél ahol tudnám uralni a népet és elnyomni őket meg persze kifosztogatní.
mít tehetek? komoj kérdésre komoj választ ís várók!
16L (Shmit Dóra)
hazúgság órából voltam egyedűl jeles tanuló...
még a papa se túdta lefigyízetni az ígazgatóságot anyira hogy szinjeles legyek míndenből
már a korupció se a régi én azt mondom!
Farkas Dávid, hány éves vagy?
papám régi cipőpucolóját úgy hívtál(azóta már el kelet bocsátaní mert egyre keveseb a pénz amit tud csalni, most hogy kikerűlt a jó kis meleg hejéről)
Szia Dóra itt Georgijev bácsi! Ez a Tas Lee csak itteni álnév. Holnap viszem az új szakdogákat.
üdv: Nikolai Georgijev
Kőszönöm "tass lee".
de aztán váltószasson valamit a szövegen, ne legyen tul felismerhető hogy megínt maga irta! multkor is micsoda balhé volt eből..
jaly nekem a ly meg a j betűvel nagyon nagy problámáím vannak.
de papuska azt mondta ha nem tudom eldönteni akkor írjak mindent ly-vel! 50%esély hogy bejőn a tip:D
Biblilya? szerintem így hejes lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!