Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Bevallotta hogy Reptoid! Mit...

Bevallotta hogy Reptoid! Mit tegyek? Többi lentebb.

Figyelt kérdés

A pasim nemrég bevallotta, h alakváltó reptoid, és h az annunakik elől kell bujkálnia emberi alakban.

Azt is mondta, hogy döntsem el. akarok-e még vele járni, mert veszélyes lehet, az annunakik engem is elrabolhatnak.

Először azt hittem, csak poénkodik velem, mert tudja, h én hiszek ezekben a dolgokban, de már nem tudom, mit higyjek:/

Szakítsak vele vagy mit tehetnék? Nagyon szeretem:S

2012. ápr. 3. 21:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
terhes vagy
2012. ápr. 4. 07:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Mit szívott/szedett be, mielőtt bevallotta?
2012. ápr. 4. 09:41
 13/16 anonim válasza:
De most komolyan,én nem megbántani akarlak,de ezek hülyeségek.LSD,fű,speed volt nála?
2012. ápr. 4. 11:28
 14/16 anonim ***** válasza:

A hasánál tudod megfogni ! Vegyél neki élő tücsköt , azt szeretik ! Az én gekkóimnak is az a kedvencük...

Mindenképp tojjál neki néhány tojást . Ha , nem eszitek meg Húsvétkor , jó pénzért eladhatod egy kisállatbörzén.

2012. ápr. 4. 12:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Túl sok "Dóra a felfedező"-t néztél, kislányom, és kezdenek emiatt elhalni az agysejtjeid, ezért gondolsz ilyen hülyeségekre...
2012. ápr. 12. 23:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Mi nem tudunk csak úgy átváltozni , mert , akkor összezavarodnátok ,emberek , és elájulnátok. vagy igazi alakunkban mutatkozunk be , vagy emberi alakban .

Kérdezd meg tőle , hogy milyen formályú az űrrepülőnk , és azt , hogy melyik a rendjelünk , és még azt, hogy hol találhatóak a városaink ! A válaszait írd meg privátban !

Egyépként , lacearta inturjuh !

2012. jún. 4. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!