Bevallotta hogy Reptoid! Mit tegyek? Többi lentebb.
A pasim nemrég bevallotta, h alakváltó reptoid, és h az annunakik elől kell bujkálnia emberi alakban.
Azt is mondta, hogy döntsem el. akarok-e még vele járni, mert veszélyes lehet, az annunakik engem is elrabolhatnak.
Először azt hittem, csak poénkodik velem, mert tudja, h én hiszek ezekben a dolgokban, de már nem tudom, mit higyjek:/
Szakítsak vele vagy mit tehetnék? Nagyon szeretem:S
A hasánál tudod megfogni ! Vegyél neki élő tücsköt , azt szeretik ! Az én gekkóimnak is az a kedvencük...
Mindenképp tojjál neki néhány tojást . Ha , nem eszitek meg Húsvétkor , jó pénzért eladhatod egy kisállatbörzén.
Mi nem tudunk csak úgy átváltozni , mert , akkor összezavarodnátok ,emberek , és elájulnátok. vagy igazi alakunkban mutatkozunk be , vagy emberi alakban .
Kérdezd meg tőle , hogy milyen formályú az űrrepülőnk , és azt , hogy melyik a rendjelünk , és még azt, hogy hol találhatóak a városaink ! A válaszait írd meg privátban !
Egyépként , lacearta inturjuh !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!