Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Bevallotta hogy Reptoid! Mit...

Bevallotta hogy Reptoid! Mit tegyek? Többi lentebb.

Figyelt kérdés

A pasim nemrég bevallotta, h alakváltó reptoid, és h az annunakik elől kell bujkálnia emberi alakban.

Azt is mondta, hogy döntsem el. akarok-e még vele járni, mert veszélyes lehet, az annunakik engem is elrabolhatnak.

Először azt hittem, csak poénkodik velem, mert tudja, h én hiszek ezekben a dolgokban, de már nem tudom, mit higyjek:/

Szakítsak vele vagy mit tehetnék? Nagyon szeretem:S

2012. ápr. 3. 21:06
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
és honnan tudhatnám meg, hogy tényleg alakváltó-e és nem csak kamuzik nekem? és ha az, hogy láthatnám meg a valódi alakját???
2012. ápr. 3. 21:09
 2/16 anonim ***** válasza:
a pszichológus válaszol...
2012. ápr. 3. 21:10
 3/16 anonim ***** válasza:
Te tudod csak, h. mennyire fontos ő számodra. Szerintem Téged nem rabolnak el az annunakik, ők kizárólag a reptoidokra utaznak. Mondjuk azért megkérhetnéd a pasid, h. változzon már át... Vagy Te nem vagy kíváncsi, h. milyen ő reptpoid formában?
2012. ápr. 3. 21:10
 4/16 A kérdező kommentje:
nem tud csak úgy átváltozni, mert akkor egyből megtalálnák az annunaki vadászok vagy mik. de olyan írjon lécci, aki volt már hasonló helyzetben vagy hallott már ilyenről! lécci!
2012. ápr. 3. 21:14
 5/16 anonim válasza:
Én a helyedben máshol élvezkednék és a szórakozás más módját keresném (ha te ezt egyáltalán annak tartod).
2012. ápr. 3. 21:19
 6/16 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy mi a rangja és hogy a Hold másik oldalán milyen űrbázisok vannak! (Egyátalán a Hold micsoda, csak nem a klasszikus Halálcsillag?)
2012. ápr. 3. 21:33
 7/16 A kérdező kommentje:
azért mert te szkeptikus vagy még nem kéne azt hinned h én itt szórakozok vagy mi! képzeld vannak ilyen dolgok, a barátom nagyon sokat mesélt a fajtájáról, vannak alakváltók a kormányban is és még nagyon sok helyen, lehet az osztálytársaid közt is vannak, nemtudhatod! erős a gyanúm, h a szomszéd néni is az mert erre vannak különböző jelek! járj nyitott szemmel inkább!
2012. ápr. 3. 21:35
 8/16 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok, na és? Ez faji diszkrimináció! Egy reptoidnak nem lehet csaja? Ne viseljenek a reptoidok mindjárt sárga csillagot? Naná, hogy bújkálunk. Ilyen primitív civilizációt! Pfhhhh...
2012. ápr. 3. 21:43
 9/16 anonim válasza:
Barom vagy
2012. ápr. 3. 21:46
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha már itt tartunk, neki is van az a problémája, hogy néha pikkelyesedik a farka?
2012. ápr. 3. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!