A hofeher mennyivel feherebb a fehernel?
Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 09:41
11/24 A kérdező kommentje:
Szoval szinek ugyanugy leteznek ahogy a szivarvany ... Csak az arany bodom hianyzik a vegukrol...
2012. márc. 28. 10:57
12/24 anonim válasza:
ár megint általánosítva te csak az emberről beszélsz ... a legtöbb ember trikromát, azaz háromféle színészlelő receptora van....
13/24 anonim válasza:
Meg tegyük hozzá azt is, hogy a foton is egy elemi részecske tehát atomokból épül fel :P innenstől kezdve áttérhetünk az elektromágneses rezgésekre is :D aminek ugyancsak a legkisebb egysége a foton!
14/24 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Szoval szinek ugyanugy leteznek ahogy a szivarvany ... Csak az arany bodom hianyzik a vegukrol...
meg a manó aki odavitte :P... a szivárvány is csak egy optikai jelenség,.... de ez már fénytörés...
15/24 A kérdező kommentje:
Szivarvany is lattod meg a fenyt is :D Mi a kulonbseg. Tudom a ho ...
2012. márc. 28. 11:07
16/24 anonim válasza:
Na jó csinálhatnánk egész nap de valahogy mindenre van valami válaszom, ha nem haragszol meg :D ugyanúgy ahogy neked is te így én úgy ;)
De menek mert telik a munkaidő :D én meg itt gyk-zok XD
17/24 A kérdező kommentje:
Oke nekem is dolgozni kell ... Szoval egyezzunk meg abba hogy itt is alkalmazzuk az egyetemes kepletet azaz 0*x=0 ...
2012. márc. 28. 11:13
19/24 anonim válasza:
Végigolvasva a hozzászólásokat, nekem a "Fehérnél is haloványabb árnyék" jut eszembe. Igazán jó szám, érdemes rákeresni.
20/24 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=Ma4dsoviNSQ&feature=related
Ez egy úgynevezett "gyerekcsináló szám" sokan, mai harmincas-negyvenesek fogantak meg a szám hallgatása közben.
A fehérnél is haloványabb árnyalat... (Procol Harum)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!