Ki a világ legjobb nője?
Melyik kérdés az és melyik az a két nő?
Amugy sok embernek a szerelme lehet az. De ilyet, hogy ki a világ legjobb nője szerintem lehetetlen megmondani.
Kocsis Orsi azért nagyon ott van :P
1.13-as vok.
Most látom a kategóriát...
...
A két csodálatos hlgyemény, aki a befutó lehet a "napozni jó" illetve "csak ne vidd túlzásba" nevű képeknél keressük.
Szerintem más nő szóba se jöhet ennél a kérdésnél. Csak az a kérdés, hogy kinek melyik tetszik jobban. Én nem tudok dönteni :$
Kedves utolsó: nem ilyen válaszokra vártam. Humornak humor - a kategória. De én nem találom viccesnek ezeket a képeket, meg az egész oldalt.
Úgyhogy a továbbiakban a linkelt oldalt hanyagoljuk!
Azt mondhatod, hogy "a szomszédasszony, mert csodálatos az a babos kendő a fején", vagy hogy "természetesen én, ki más", de más embereken ne gúnyolódjunk, mert ez csak gúny, semmi egyéb.
Köszönöm.
Egyértelmű hogy ÉN(H)
Eddig ÉdiBédi voltam,de mostmáááár...Cuki vagyok(H)
xDDD
Ádám oldalbordája: ÉÉÉÉVVVVAAAA!
A legszebb,legtökéletesebb,kár,hogy nem rá hasonlítok,bár én is gyönyörű vagyok,vagy mégsem :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!