Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki a világ legjobb nője?

Ki a világ legjobb nője?

Figyelt kérdés
Egyik kérdésben két nőről is állították... :P Szerintetek?
2009. jún. 15. 01:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Én :)
2009. jún. 15. 01:09
 2/22 A kérdező kommentje:
Kérem alátámasztani :P
2009. jún. 15. 01:10
 3/22 anonim ***** válasza:
97%

Melyik kérdés az és melyik az a két nő?

Amugy sok embernek a szerelme lehet az. De ilyet, hogy ki a világ legjobb nője szerintem lehetetlen megmondani.

Kocsis Orsi azért nagyon ott van :P

2009. jún. 15. 01:13
 4/22 A kérdező kommentje:
az teljesen lényegtelen, melyik kérdésben volt, el kell vhogy dönteni, én most versenyt hirdettem :D:D
2009. jún. 15. 01:15
 5/22 anonim ***** válasza:
59%

1.13-as vok.

Most látom a kategóriát...

...

[link]

A két csodálatos hlgyemény, aki a befutó lehet a "napozni jó" illetve "csak ne vidd túlzásba" nevű képeknél keressük.

Szerintem más nő szóba se jöhet ennél a kérdésnél. Csak az a kérdés, hogy kinek melyik tetszik jobban. Én nem tudok dönteni :$

2009. jún. 15. 01:28
 6/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó: nem ilyen válaszokra vártam. Humornak humor - a kategória. De én nem találom viccesnek ezeket a képeket, meg az egész oldalt.

Úgyhogy a továbbiakban a linkelt oldalt hanyagoljuk!

Azt mondhatod, hogy "a szomszédasszony, mert csodálatos az a babos kendő a fején", vagy hogy "természetesen én, ki más", de más embereken ne gúnyolódjunk, mert ez csak gúny, semmi egyéb.

Köszönöm.

2009. jún. 15. 09:27
 7/22 anonim ***** válasza:
51%
Természetesen én,:)de viccet félre téve sztem Jessica Alba!Csak nézz róla egy pár képet,milyen kisugárzása van,és smink nélkül is szép,nem úgy mint a többi sztárocska!
2009. jún. 15. 09:31
 8/22 anonim ***** válasza:
91%

Egyértelmű hogy ÉN(H)

Eddig ÉdiBédi voltam,de mostmáááár...Cuki vagyok(H)

xDDD

2009. jún. 15. 09:35
 9/22 anonim ***** válasza:
89%

Ádám oldalbordája: ÉÉÉÉVVVVAAAA!

A legszebb,legtökéletesebb,kár,hogy nem rá hasonlítok,bár én is gyönyörű vagyok,vagy mégsem :((

2009. jún. 15. 10:39
 10/22 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem is a napozós képek a legjobbak.:D
2009. jún. 15. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!