Szerintetek melyik a világ legjobb vicce?
az első jó.
Szerintem az egyik legjobb:
Hogy lehet vízzel fényt csinálni? -le kell vele mosni az ablakot.
Józsi és Pista találkozik a kocsmában, ám Józsi nagyon köpköd. Pista megkérdezi:
-Hátte Jóska, mért köpködsz?
-Nagykamionnal mentem egy nagyon-nagyon szűk utcán. Előttem jött két kamion, hátam mögött két kisautó, melletem biciklisek, foggalmam sem volt mit csináljak. Ott volt anyósom is, aztmondta, Ő át megy a két kamion között. MOndtam is neki, ha megcsinálja, beny*lok magának!
-Na és?
-...sikerült neki.
Bemegy egy ember, egy kocsmába. Ki van írva a pólójára, hogy Kurwa anyátokat cigányok! Odamegy hozzá egy cigány.
-Hát te meg mi a getszit írtál a pólódra bammeg??!!
-Ez az első dolog amit utálok bennetek, hogy nem tudtok olvasni. -Mondta az ember
-Mit ugacc kisköcsög??
-Ez a második dolog amit utálok bennetek, hogy nem értitek mit mond nektek az ember.
-NAJÓVAN GYERE KI ÉS JÁCCUK LE!!!
Kimennek, a cigány előkapja kést.
-Ez a harmadik dolog amit utálok bennetek, hogy kést rántotok amikor tűzharc lesz.
Stirlitz ül egy fa alatt. A fán ül egy madár.
- Holló! – gondolja Stirlitz.
- Anyád! – gondolja a varjú.
HAH! De igen fel van, csak nincs publikálva, itt az oka! =D
Megy a ruhat az erdőbe, találkozik a rókával. Szétmarcangolja, majd fölfalja.
Megint megy a ruhat az erdőben, találkozik a Farkassal! Azt is szétmarcangolja, és fölfalja.
Még mindig megy a ruhat az erdőben, találkozik a MEDVÉVEL!!! De azt is szétmarcangolja, majd fölfalja.
És még mindig megy a ruhat az erdőben, találkozik az emberrel! Az ember ráveti magát, majd fölfalja.
Mi a tanulság?
Nem a ruhat eszi az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!