Mit kéne tennem ha azt feltételezném hogy megtaláltam Zámbó Jimmy bankkártyáját?
Semmit.
A tulaj halála után a bank, mihelyst értesül a halálesetről, zárolja a számlát és végleg letiltja a bankkártyát.
Az örökösnek később persze a nevére íródik a számla, de új kártyát kell igényelnie, mert az személyhez kapcsolódó eszköz.
Amúgy ha ez nem történt volna meg, akkor is már rég érvénytelen lenne. 3 év egy kártya érvényessége.
Hányszor három év telt el a halála óta?
3x3 vagy 4x3?
Köszi hogy áttettétek a humorba... ._.
Komolyan gondoltam... Itt van nálam...
Vagyis nem tudom hogy Zámbó Jimmy-é e vagy sem, de az tuti hogy Zámbó Imreként van aláírva. És valami emlékként vagy értéktárgyként nem lehet valahova odaadni?
Nem csak egy Zámbó Imre lehet az országban.
Honnan tudod, hogy az övé? Ha nem az övé, akkor valaki elvesztette és ennek nyilván nem örül.
Le kell adnod valamelyik bankfiókban!
Remélem letiltatta már az illető!
Amúgy lejárt már a kártya? Rajta van a dátum: hónap/év formában.
Pl: 05/11 akkor 2011 májusában járt le.
Tehát tényleg kamuzol?
00. hónapról nem tudok. 2011. év nulladik hónap?
11/00 az 2000. novemberét jelentené, de nyilván ennyire nem voltál körültekintő a kamuzás során.
Sajna nem derült ki... eltört a kártya...
Pedig érdekes lett volna ha kiderül valami :O
Azt azért érzed hogy az a "kamut" kiáltó 75%-os válaszolót hogy elnyelte valami... Egy fekete lyuk vagy ilyesmi :DD
Ééééérdekes...
A 75%-os vagyok.
Belépek a gyakorira és mit látok, egy régi kérdésre, amire hónapok óta semmi válasz nem jött ír valaki.
Szerinted miért tűntem el? Azért mert nem fogok egy hülye kérdésre írogatni egymagamban, amikor már rég senki sem nézte.
Most hogy újraéled írok.
Mi abban az érdekes, hogy eltűntem?
Azt ne hidd már, hogy bebizonyítottad az igazad!
Szerinted azért tűntem el, mert beláttam, hogy igazad volt? Hááát, nem kicsit nyúltál mellé.
Menj vissza játszani kisgyerek, de ne bankkártyákkal, mert az nem neked való. Maximum eltörni tudod.
Egyrészt annyit írtam hogy feltételezem, hogy az övé... te meg már azt nem hitted el hogy van nálam egy olyan. Felraktam képnek és nem válaszoltál rá.
Másrészt nem én törtem el, hanem a barátom.
És ne nevezz kisgyereknek, mert utálom, hogy attól mert fiatal vagyok máris nem értek semmihez. És nem tudok vigyázni semmire. Különben se vagyok olyan "kis"gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!