Frontboy kérdése:
Hogyan szivassak meg egy lányt az osztályban?
Figyelt kérdés
Tehát a sztori a lány szöke egy nagy ku*va azt hiszi magárol ő a legjobb csaj a v ilágon közbe semmi alakja.Gyülölöm mindenbe beleszól ha haverokkal együtt megyünk aakárhova mindenbe beleszól.Ki ne álhatom egy banánfejü Ukrán.Mivel nem csipem a buráját és nem üthetem le ezért egy igencsak komoly szivatás kéne lehetöleg ami nem derül ki hogy én voltam.Várom válaszokat.(fiu/13 éves vok)2012. márc. 26. 15:26
1/11 anonim válasza:
Biztos ha szőke ku*va akkor sokat sminkel meg ilyesmi, meg kéne babrálni az egyik készletét, úgy hogy ne lehessen észrevenni de ha használja akkor mindenki röhögjön.Pl fésűére valami lassan száradó ragasztó
2/11 anonim válasza:
Szerintem valld be neki, hogy szereted. Vagy legalább ismerd el hogy tetszik neked.
Azt hiszed majd ha jól megszivatod, utána majd jobb lesz? Vagy nem fog hisztizni utána? Különben is ha ennyire zavar téged a jelenléte, egyszerűen nézd levegőnek és kész. Bár ez úgy se fog menni, mert ebből a hat mondatból egyből látszik, hogy igenis tetszik neked. Gondolom nem tudsz elmenni úgy mellette, hogy nem kötsz bele a "banánfejébe" (csak nem szőke? :D) - vagyis nem tudod figyelmen kívül hagyni egy pillanatra sem.
3/11 anonim válasza:
Írj neki szerelmes levelet más nevébe. de olyanéba aki tudod hogy bejön neki és randizna majd hívd el valahova és röhögjétek ki :D
4/11 A kérdező kommentje:
aa második válaszolónak üzenem hogy amit irt bocsi de hüjeség nem de már nagyon az agyamra ment és az elsö kommentelönek üzenem köszi
2012. márc. 26. 18:24
5/11 anonim válasza:
Gondolom senki sem kérte, hogy foglalkozz vele, de Te mégis megteszed.Miért?
6/11 anonim válasza:
Hát engem is g3cire irritál, ha valaki mindig beleszól a dolgomba. Ne legyetek már ennyire buták.
8/11 A kérdező kommentje:
azigenezigen köszi am vmi jó szivatás ötleted nincs?
2012. márc. 28. 12:57
9/11 anonim válasza:
Mond neki hogy küldessz valakit aki leváltja a sarkom :p
10/11 anonim válasza:
Én nem szivatok senkit :) Kinőttem már belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!