Tudok vele ezen a téren kapcsolatba lépni?
Pár napja véletlenül eszembe jutott,hogy végre könyvet ragadjak a kezembe és olvasni kezdtem állva,mint ahogy a lovak szoktak, ezúttal, ez esetben.Aztán rájöttem,hogy olvashatnám magamba hangosan is, hiszen olyan egyedül vagyok a kutyámmal,mint a wécében a papírtartó. ezek után motyogtam is magamban egyre hangosabban,mire a kutyám bátorságot vett magán és közbeszólt,hogy csendesedjem el.De én nem hallgattam rá és azóta,el kezdtem neki felolvasni az egész könyvet.Egyszer csak, arra lettem figyelmes,mintha az jött volna ki a kis eb-ből, hogy "várj." mintha azt mondta volna,hogy várjak valamire, azóta úgy meglepett a dolog, hogy minden este csak úgy fosom neki a szót,hogy végre partneremre találjak benne.
Szerintetek tényleg azt mondhatta, hogy várj, vagy csak vakkantott egyet, ámbár az is meglehet,hogy csak könyvem nyikorgott. Mi tévő legyek?
Semmiképp.
A Kosuth téren próbáld.
Ha kutya beszédre való megtanítására gondolsz az gyakorlatilag lehetetlen. Még a majmoknak se elég fejlettek a hangszálaik ahhoz hogy szavakat mondjanak ki, a tudósok sokáig erőltették ezt a dolgot mikor rájöttek h testbeszéddel hamarabb célt érnek, te is inkább a kutyád testbeszédét figyeld.
Ettől függetlenül még olvashatsz neki, lehet h szereti hallgatni a hangod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!