Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi lesz velem így ezek után?

Mi lesz velem így ezek után?

Figyelt kérdés

hazafelé menet ahogy jöttem edzésről, berepült a számba egy katica vagyis hát olyan íze volt:S és le is nyeltem de tök véletlenül...borzasztó volt:P

de már biztos a gyomorsavam martalékává vált:)

nyugodjon békében...

2009. jún. 8. 21:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele, biciklizés közben mennyi bogarat szoktam megenni illetve megölni.

Ugyanis vagy a számban vagy a szememben köt ki.

Ha a számban, akkor kiköpöm gyorsan és megfullad a nyálban.

Ha a szemembe kerül, akkor gyorsan kiszedem, de ahogy szedem ki, összenyomom.

2009. jún. 9. 00:03
 12/21 anonim ***** válasza:
96%
Én azóta csukom be mindig a számat, mióta belerepült egy helikopter egy balzsamos augusztusi éjjel.
2009. jún. 9. 01:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
jajj nekem is mindig belerepül valami a számba... legutóbb egy legyet nyeltem le tök véletlenül :S :D kezdek félni, hogy a "bogárevés" nem lesz-e előbb utóbb ártalmas hatással rám :D
2009. jún. 9. 07:38
 14/21 anonim válasza:
100%
hogy lehet egy moly lepkét lenyelni, na meg egy katicát??? mit csinátlatok éppen hogy ez megvalósulhatott. én egy tarantulát nyeltem le előző életemben:):):)
2009. jún. 9. 08:16
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Moly lepke: Lakott egy molylepke a konyhaszekrényben. Épp ki akartam rámolni belőle, de elég magasan van, így nyújtózkodnom kellett, és közben nyitva hagytam a számat, a dög meg belerepült. Félig lent, félig fent. Na akkor úgy döntöttem, inkább nyelek egyet.... :S
2009. jún. 9. 09:43
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Az ikertesómnak Kajálás közben repült egy méh a szájába:S :Dszegényke
2009. jún. 9. 10:28
 17/21 A kérdező kommentje:

hát úgy nyeltem le h nyitva volt a szám mert röhögtem és berepült tök véletlen..és hát lement a torkomon..de ezt így nem tom hogy..minden olyan gyorsan történt:)

amugy az íze olyan mint a szaga amikor lepisili a kezedet:)

2009. jún. 9. 13:24
 18/21 Avalanche ***** válasza:
100%
Nekem csak az orromba repült bele valami izé.. Nem tudtam azonosítani se előtte, se utána. Mert hát azért az orromban nem maradhatott volna, ugye? =D
2009. jún. 9. 14:29
 19/21 anonim ***** válasza:
Anyám mindíg mondta-csukd be a szádat mert berepűl a sült galamb.Még nemláttam sült galambot repűlni.hát ti?
2009. jún. 9. 22:47
 20/21 anonim ***** válasza:

én biciklizés közben véletlenül lenyeltem egy elefántot.

szegény...

2009. jún. 18. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!