Kék bálnát szeretnék tenyészteni. Mekkora medence kell hozzá?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy otthon szaporítom őket, majd szabadon eresztem, mert úgy hallottam hogy kihalófélben vannak.2012. márc. 1. 19:40
1/17 anonim válasza:
:D
Hát egy fél tenger bizti kell....
2/17 anonim válasza:
Egy Balaton méret talán elég csak mélyebb legyen...
3/17 anonim válasza:
ÚÚÚÚRISTEEEN !!!! na most jót röhögtem de hogy válaszoljak a kérdésedre csináltass egy akkora medencét mint a balaton és szerezz szerintem szerezz kb úgy 100 milliárdot az első bálnához majd még 100 millárdot a másikhoz . sok sikert
4/17 anonim válasza:
Vedd meg az egyik óceánt:).
Sok sikert hozzá.
5/17 anonim válasza:
Szerezz be kb. 1000 elefántot rakd őket egymás mellé és egymásra és az elég lessz
6/17 anonim válasza:
Szerintem elefántban nem lehet bálnát tartani. De lehet én vagyok a hülye:)).
7/17 anonim válasza:
Ha Szelinszky-vel felveszed a kapcsolatot,összezsugorítja neked őket,és elég lesz egy akvárium is.
8/17 Sült Malac válasza:
Nem tudom, de szerintem Sült Malac. Szerinted is?
9/17 anonim válasza:
Ejjjjj Nembaj hülye de legalább jó ember:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!