Kinek mi volt eddig élete legviccesebb szituációja?
Amúgy fellépésről nekem is van történetem.
Március 15.ei előadáson a mi osztályunk lépett fel. Előadtuk az egész történetet ami aznap történt. Nekem volt az egyik főszerepem. Végig izgultam hogy nehogy elrontsak valamit. Vége lett az összes eseménynek. Nem rontottam el semmit. Gondoltam is magamba, hogy óh nah ezt a napot is megúsztam leégés nélkül. Már csak a vers van hátra. Nah hát a verset (Vörösmarty M:Szózat) ezt egyszerre kellett mondania a fellépőknek /az egészet/. Viszont nekem kellett mondani a szerzőt és a címet. Nagy megkönnyebbülésembe mit mondtam? Vörösmarty Mihály: Himnusz A tanár meg ott izélt h Szózat! Szózat! Szózat! Én meg mint vmi kiskutya megráztam a fejem h jah Szózat. Mindenki röhögött. Vége volt az előadásnak volt ofőm odajött nevetve és mondta h nem is én lettem volna h nem dobtam volna fel a hangulatot... :D Még a dili (igazgató) is kezet rázott velem nevetve...
Nem lehetett semmi :D Szívesen megnéztem volna.
Amúgy a lepontozásról csak annyit, hogy tényleg nem értem mire jó ez... Az hogy én hogy látom vagy élem meg a dolgokat, az az én dolgom. Kérdeznek, válaszolok, ha nem teszik, akkor ne vegye figyelembe, de attól az egy normális történet vagy az én véleményem, amit nem hiszem, hogy bárkinek joga lenne bírálni..:D:D Ezek után is biztos kapom a pontot :P
Hogy egyik volt osztály társammal együtt mentünk a WC -re
mert féltünk egy horrorfilmtől
Velem nemrég történt egy elég vicces szitu.
A suliban szünet volt. Lementem barátnőmmel a wc-re.
Mondtam neki fogja meg a telefontartómat amíg bent vagyok éppen kiakartam venni a nyakamból, közben észrevettem hogy kirepült a fülemből a fülbevaló.Kerestem nem láttam sehol. Utána eszembe jutott a wc. Belese mertem gondolni :SS Odanéztem és mit látok ?? Ott van a budi legalján XS Utána jött a legrosszabb ... pulcsi ujj felhúz, nagy levegő és .... :S ezek után a barátnőm is csak nyavalygott hogy fúúújjj a többi osztálytársamról nem is beszélve... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!