Vadakat terelek.
Üdv: A juhász.
A nejem ma vett két kiló csirkelábat. Húslevest főz vasárnap belőle. Majd kiveszi a lábakat a levesből is kirántja. Törtkrumplival kiváló ebéd lesz.
Legalább eszünk egyszer húsételt is.
Proli proli tarka se füle se farka...
(Most az egyszer meg akarok dolgozni a 0%-ért, meg sem próbálok ésszerűen reagálni. A vége úgyis ugyan az lenne nem? Én le vagyok köcsögözve, ti meg elmondjátok, neketek milyen szar, és ez az én hibám...)
Ha a száraz kenyeret hóval eszed, az akkor már nem is száraz kenyér! Mintha csak friss lenne!
De ugye megfizetted a hóadót?
21:28
"Proli proli tarka se füle se farka..."
Részemről nem is érdekelne a dolog (mivel szerencsére nem érint), ha nem úgy adnák elő a kedves fideszes barátaink, mintha valami lottó főnyeremény lenne a 47 ezer forint.
Ha esetleg úgy kommentálták volna: "Nézze kedves honpolgár, szarban van az ország, most csak ennyit tudunk adni, de ez is több a semminél." Ezzel szembem mit mondanak pökhendi vigyorral a pofájukon? Jól meg lehet élni annyi pénzből! Most már felőlem prolizhatsz is!
Miskolc - Törvénytelen módon vett fel több százezer forint közpénzt Zsiga Marcell fideszes országgyűlési képviselő - írja a Blikk.
A politikus az Országgyűléstől havi 473 ezer választókerületi pótlékot és 115 ezer forint lakhatási támogatást kap. Vagyonnyilatkozata szerint ugyanakkor Miskolc alpolgármesterként is felvesz havi 111 ezer forintnyi költségtérítést. Csakhogy a törvény tiltja, hogy egy honatya egyszerre két helyről is költségtérítést kapjon.
Zsiga Marcell a lapnak azt mondta, hogy hónapokkal ezelőtt néhány képviselőtársával úgy döntöttek, hogy költségtérítésüket a devecseri iszapkatasztrófa áldozatainak ajánlják fel. Ezután elfeledkezett róla, hogy két helyről is kap juttatást. A kormánypárti képviselő azt mondja, hogy visszafizeti a pénzt.
- Független Hírügynökség -
Egy hete kaptam meg a 47-ezremet. Most megyek az OTP-be, mert elfogyott.
Üdv
a Viszkis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!