Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek örülni fog ennek...

Szerintetek örülni fog ennek a barátnőm?

Figyelt kérdés

Valentin napra szeretném neki valamelyik terméket megvenni.Eddig tudtam,hogy valentin napra is a mobiltelefon a legjobb ajándék,viszont ez az akció elgondolkodtatott.

Nektek tetszene valamelyik termék?Írjátok meg,hogy melyiknek örülnétek és miért.

Köszi a válaszokat.

Ezen termékekre gondolok:

[link]

2012. febr. 14. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
A rózsaszín kutyapárna mindenképp jó választás...
2012. febr. 14. 13:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen én is először arra gondoltam,de ott feljebb is vannak még dolgok,aztán ezek elbizonytalanítotak.
2012. febr. 14. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél neki kutyatápot. Én azt látom a linken.
2012. febr. 14. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Az mondjuk ne zavar, hogy a kutyáknak való ajándéktárgyak közül válogatsz a barátnődnek? VAgy esetleg kutya a barátnőd?

Nah meg mekkora szar duma már, hogy a mobiltelefon a legjobb ajádnék! Anyám ! Eldobom az eszem! Hány éves vagy, hogy te ilyeneket hiszel?14?? Vegyél neki egy plüss medvét, ami egy szívet fog a kezébe meg mellé egy bon-bont oszt csók! VAgy bon bont és egy szál vörös rózsát! Vagy ha már nagyzolni akarsz , akkor egy kis ezüst nyakláncot amin egy ezüst szív medál van. 2-3 ezerért már lehet kapni!

23N

2012. febr. 14. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Milyen fajta a barátnőd ? :D
2012. febr. 14. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:
23N téged aztán szétvet a tumorérzék.....
2012. febr. 14. 15:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Francia bulldog.

Szép nagyon csinos is.

2012. febr. 14. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!