Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek örülni fog szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már régen ismerjük egymást és most kicsit komolyabbra fordul a dolog úgy érzem, és holnap este filmezünk és arra gondoltam hogy viszek neki egy szál vörös rózsát és elmondom neki, hogy szeretem.
Szerintetek ennek örülni fog vagy ha van valami más ötlet azt szívesen várom?
2009. okt. 28. 18:55
1/7 anonim válasza:
Biztos örülni fog neki - legalábbis én örülnék, ha hasonló helyzetbe kerülnék. :) Ha tetszesz neki, akkor semmi gond nem lesz.
3/7 anonim válasza:
Ne hamarkodd el szerintem, lehet ha egy hónap mulva csinálod meg háromszor ennyi esélyed van, lehet hogy ez igy neki gyors lesz
4/7 anonim válasza:
Sztem vigyed a viràgot, d a vallomàsal vàrj. lehet tùl k0rai lene ès eltaxìtanàd magadtòl
5/7 anonim válasza:
sztem ne vigyél virágot.... én már égtem le hasonló helyzetben.... a csaj azt hitte,h rogton ásó ,kapa nagyharang..... tobbet nem is jelentkezett.... a rózsa szép, de nem elso randira való.....
6/7 anonim válasza:
Necces..ha ő nem érez úgy mint te az árthat a barátságotoknak.Szerintem előtte mindenképpen kérdezd meg h mit is gondol rólad..és figyeld közben a reakcióit.
7/7 anonim válasza:
attól függ... halátod nálla is a jeleket és meg tudod állapítani hogy ő is valamennyire kedvel akkor vigyél neki rózsát mert én személyszerint nagyon örülnék ha kapnék egy szál rózsát.. szal hajráá ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!