Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mondanál egy jó viccet?

Gréczi Gergő kérdése:

Mondanál egy jó viccet?

Figyelt kérdés
lehetőleg olyan legyen amin szét röhögöm a fejem
2012. febr. 13. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Két kamera ül a fán.Leesik ez egyik,erre a másik megszólal:

-Felvegyelek?

2012. febr. 13. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyik multinacionális vállalatunk nagyreményű fiatal (24 éves) manager csajának születésnapja közelgett. Édesanyjával élt együtt, ezért a kollégák a mama bevonásával megrendeztek a meglepetés party-t. Mindenki bement a lány szobájába, ajándékok, lufik, torta stb. kikészítve. Lakás bezárva, villany leoltva. Érkezik az ünnepelt. Már az előszobából hívogatja

Fifi nevű kis ölebét. Fifike nem kerülhet elő, mert őt a társaság “foglyul ejtette” a leány szobájában. Managerünk csak hívogatja: Fifike, Fifike! A szobában hallani, hogy a csajszi járkál a lakásban. Konyhából a fürdőbe, majd csobogás, ismét konyha, és újra keresi kutyusát. Fifike, Fifike! Egyszer csak benyit a sötét szobájába – közben folyamatos Fifikézés -, felkapcsolja a villanyt. Megdöbbenés. Managerünk ott áll az ajtóban anyaszült meztelen és combja, szemérem tájéka jó vastagon Nutella krémmel van bekenve .

Na, ja. Én a mobilomat hagytam a kocsiban. Másnak is akadt sürgős dolga,csak a mama és Fifike maradt a bulin. A lány másnap kilépett.

Forrás: [link]

2012. febr. 13. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:

-Hoztál pizsamát?

-Miért?

-Mert olyat beverek hogy itt alszol!

xD

2012. febr. 13. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
jó vicc :) Mondtam 1 jó viccet
2012. febr. 14. 14:49
 5/6 christi válasza:

- mi a különbség az emós és a transzfesztita között?

- ???

- az emós azt mondja: Depi vagyok,öngyi leszek!

a transzfesztita: Peti vagyok,Gyöngyi leszek!

2012. febr. 18. 12:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Apu,apu!Mi az kisfiam?Apu,b@sznak a kutyák!Jól van kisfiam ,ne nézz oda! De apu,fáááááj!!!!
2012. febr. 23. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!