Van annak valami jele, ha az ember meghülyül?
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 20:40
1/14 anonim válasza:
persze, ha visszautasítja a sört :D
2/14 anonim válasza:
vagy nemet mond a formás nőneműeknek
3/14 A kérdező kommentje:
utolsó..
kérlek szépen én nő vagyok, szóval alap hogy én nemet mondok xD
2012. febr. 6. 20:53
4/14 anonim válasza:
Azt nem tudom, de én anno, amikor azt hittem, hogy meghülyültem, megnéztem egy mónikasót és rájöttem, semmi baj nincs az elmeállapotommal.
Nem is tudom, most talán a vv ami ezzel egy kategória!
5/14 A kérdező kommentje:
xDD
pfu.. én nem nézem a vv-t.
Az a legrosszabb, h ahelyett h vmi filmet adnának ezeket a marhákat kell(ene) nézni...
2012. febr. 6. 21:03
6/14 anonim válasza:
:D én tv-t se nézek :D néha fixtv meg vntv, de mást nem :D
7/14 anonim válasza:
én max Comedy Central-t nézek :D
8/14 anonim válasza:
Mondjuk hülyeségeket beszél, hülyeségeket csinál, és komolyan is gondolja... sztem elég jó beazonisítás :P
9/14 zeronibble válasza:
Van egy teszt... Ha többnyire hamar egyetért veled több ember is, akkor időnként mondj szándékos blődségeket nekik, és ha többnyire azt is könnyen rád hagyják, akkor vagy sose figyelnek rád igazán, vagy el vagy náluk könyvelve hülyének. Ez még persze nem jelenti azt, hogy senki sincs, aki értené fura meglátásaidat, bizonyítva, hogy mégis valók valamire.
10/14 A kérdező kommentje:
comedy central az tényleg jó :))
és köszi az eddigi tippeket :D
2012. febr. 7. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!