Mi a világ legeslegeslegfárasztóbb, leg agy-zsibbasztatóbb vicce?
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 21:08
1/12 anonim válasza:
Ez nem tartozik a jók közé,de múltkor a nagy csendben ültünk egymás mellett az egyik barátnőmmel,és egyszer csak megszólaltam: Két pingvin megy az erdőben.Megszólal az egyik:Bu.Mire a másik:Anyádat ijesztegesd. Nem tudom,miért,de három napig ezen röhögött.:D
2/12 anonim válasza:
Van 435275 pingvinem, 54 seggreesik, 654 meghal 562 jávorszarvqassal gyereket csinál, akkor mynni marad? Mennyi F*ngik éppen, ha az egyharmada f*ngik?
3/12 anonim válasza:
144873 fingik,mer ugye amelyik a szarvassal kefél meg elesik az még tud attól fingani
4/12 anonim válasza:
De hát ha seggreesik, akkor eldugul a luka, és nem tud fingani.
5/12 anonim válasza:
igen ezt én is számításba vettem,de utána kiszámoltam a levegősűrüséget,és a záródási erőt,és arra a számításra jutottam hogy ha kellő erőt fejtünk ki a gáz eltávozásához,akkor az utat tud törni magának az elzáródott felületen
6/12 anonim válasza:
Agyzsibbasztó vicc: Tudok egy viccet: Lelóg a slicced!
Megy a nyuszika az erdőben oda szarik a földre belelép a medve melyik ember volt ez vagy talán állat? ezek nagyon agykárosító szennyező agyzsibbasztó kakik :D
8/12 anonim válasza:
- Mi az: fehér és nem tud fára mászni?
- Michael Jackson.
9/12 anonim válasza:
- Kopp, kopp!!!
- Ki az?
- Tomi!
- Milyen Tomi?
- Egyiptomi. :P
10/12 christi válasza:
mi az:se keze,se lába mégis énekel?
- csonka andrás!
egy másik:
mi az:elől-hátul vérzik?
- boci,boci tarka,se füle,se farka!
ez velem történt meg:
azt mondja az egyik lány,(mert dühös volt rám)hogy ismerem anyádat!
erre azt mondom: én is!
az lb-m vagy 15 percig röhögött rajta miután elmeséltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!