1970-ből jöttem. Mi ez a világ itt?
Figyelt kérdés
Elmesélné nekem valaki mit keresek én ebbe a korban??2011. dec. 15. 16:14
1/15 anonim válasza:
Na, akkor már tudom, hol hagytam a DeLorean-om kulcsát....
2/15 anonim válasza:
Tök jó kis számítógéped van, mi? Az hogy tetszik? :D
3/15 A kérdező kommentje:
Ez nagy előre lépés valóban... Meg vannak jó telefonok..
Meg van mesterséges aroma meg Facebook. Ezenkívül?
2011. dec. 15. 16:42
5/15 anonim válasza:
kész csoda h élni hagyott chuck norris
6/15 anonim válasza:
keresd meg az internet nevű csodán a Life on Mars című angol sorozatot, otthonosan fogod érezni magadat egy kicsit. :)
Ha hoztál magaddal motorkerékpár alkatrészeket 1970-ből, akkor azokat mostani pénzért átveszem. :D
7/15 anonim válasza:
Engem is érdekelne motorkerékpár alkatrész ,de inkább a 80-as évekből. :D
8/15 A kérdező kommentje:
Hoztam egy Mz betolutus megakadájutusz gázráhuzusz szakszerszámot.De csak tápos Mz-hez jó!.. Alkatrészt sajnos nem hoztam mert véletlen a másik gatyám zsebébe felejtettem...
2011. dec. 15. 22:55
9/15 A kérdező kommentje:
Amúgy nem igaz nem hagytam a másik gatyámba.... Az az igazság hogy Csak Norisz elvette... :(
2011. dec. 15. 22:56
10/15 anonim válasza:
Már az időutazóknak is útját állja? Engem múltkor abban akadályozott meg hogy kitakarítsam a garázst: megpörgőforgórúgott, beestem a fotelba és ott maradtam ülve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!