Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Fecsegsz eszperente nyelven?

Fecsegsz eszperente nyelven?

Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 21:10
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem, de nem rendszeresen csevegem eme nyelvet. Engem betehetnek egy kerek verembe, de nem leszek eszperentemester!

Megyek, lefekszek! Kellemes perceket nektek!

2009. júl. 22. 22:56
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Eme nyelv kedvenc gyerek tere-fere ember engette, megtettem meg eredett nyelvem eme nyelvet emlegettem( 0:D nehéz volt de sikerült :D)
2009. júl. 22. 23:43
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem neveltek szeretetben,de rendes ember lettem.

Gyereknek rendszeresen vertek-> nem nevettem:(

Felcseperedtem,remek ember lettem,nem neveletlen,kedves,eszperente nyelven kedveskedek nektek gyerekek:))

2009. júl. 23. 08:30
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kellemes e nyelv,nekem e nyelvvel kellett emelt nyelve"tesztet" tennem.=)(a nyelvvizsgára nem találtam mást:P)
2009. júl. 23. 12:50
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Hehe nekem e kedves nyelv nem megy,egy keveset elmekegek de nem eleget,de persze megyek mert meleg lesz megyek letelepedeg egy meleg helyre egy keveset melengetem fehér testem!!!(ez nem lett egy fergeteges de nem gend(gondxD))
2009. júl. 23. 15:16
 36/36 anonim ***** válasza:

E nyelv kedvencem, de nem remekelek eszperente nyelven. :(

Ezzel szemben nem egyszer MSN-en fecsegem, de percek kellenek, s megremegek. :D

Egy ember, mely nekem becses, eszperente nyelven remeken fecseg! Ellesem, melyet elleshetek, de nem megy, ez nehez!! :D

Kedvencem: gyerekek kedvenc fekete eledele (csokoládé :D)

2011. márc. 17. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!