Fecsegsz eszperente nyelven?
Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 21:10
21/36 anonim válasza:
REmek eme nyelv,de nekem ez nem megy!!:S
22/36 anonim válasza:
Nem.Mert kellene?De meg tehetem neked,te ebben leled kedved?
23/36 anonim válasza:
Benedek Elek nem evett tejjel kenyeret, mert nem ehetett, emellett beteg lehetett mert szenvedett mert e tej nem lehetett benne, emellett rengetek eretneket evett nem tejjel, mert eperlevet szerzett de ezzel mennyekben lehetett nem tehetett egyebet, elment mert betegebb lett...
(ezt kajak most találtam ki XD)
24/36 anonim válasza:
Hehe.. 11:40-es, ez remek lett.:))
27/36 anonim válasza:
fecsegek mert ehhez lett kedvem, s ez fejleszt engem fellegekbe reptetve..:)hehe
28/36 anonim válasza:
eme nyelv nem kedves nekem egyszeregyszer tervbe veszem
29/36 anonim válasza:
Megleltem eme helyen helyem, eszembe ezt veszem, mert szeretem eme nyelvet, lehet, nem megy nekem remeken, de megfelelek, mert feleletem: Persze!
30/36 anonim válasza:
Beszélek ja! De nem értem, hogy a sok hülye mért válaszol igy... OK, tudom hogy eszperente, de ménemmondják rá simán hogy igen és kész, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!