Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Na te mit válaszolsz?

Na te mit válaszolsz?

Figyelt kérdés

Nézd meg a linket:

[link]

Na te mit kérdezel?

2012. jan. 22. 17:07
1 2
 11/20 anonim válasza:

a 19:14-es miért nem jó?

szerintem igen, mert ez egyszerű matematika

lényegtelen melyik madarat kérdezed, mert mindig a másik válasz lesz a helyes, csak úgy kell feltenni a kérdést, hogy a másik madár mit válaszolna. tehát az 19:14-esnek igaza volt

2012. jan. 22. 23:20
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha megkérdezném a madarat, hogy melyik a mennyország, mit mondana? Mindenképpen a pokolra fognak mutatni.
2012. jan. 23. 00:55
 13/20 anonim ***** válasza:

Annyi eszetek van,mint egy B30-as téglának.

Az 5. kommentelőnek van igaza.

Értelmező olvasás!Ha megkérdezem az egyiket,hogy melyik vezet a mennybe-igazat mond.De ha pont a hazug madarat kérdezem,ő nem fog igazat mondani.A lényeg itt az,hogy nem tudom,hogy melyik mond igazat!

2012. jan. 23. 08:31
 14/20 anonim ***** válasza:
Mit mondana a másik madár ha megkérdezném tőle melyik ajtó vezet a mennybe?
2012. jan. 23. 13:20
 15/20 anonim ***** válasza:
10-es kommentelő:és azzal mire mennél?
2012. jan. 23. 17:23
 16/20 anonim ***** válasza:
2x2 az mennyi ha 8 akkor mutazsd meg az ajtót melyik vezet a mennyországba! Erre a madár 8 akkor mutat pl a jobb ajtóra akkor a balra kell menni ennyi :D
2012. jan. 23. 17:36
 17/20 anonim ***** válasza:
ma 08:31 nyugi van egy szóval sincs megemlítve hogy ezek a madarak gondolkoznak,tehát egyátalán nem biztos hogy az a helyes megoldás.Ha azt kérdeznéd amit az 5ös mond akkor egyszerűen helyet cserél a 2 madár és ennyi,szóval ha nem variálod át a dolgokat nem tudod megfejteni a feladványt.
2012. jan. 23. 17:55
 18/20 anonim ***** válasza:

Utolsó:nem értem,hogy érted.Szerintem jó amit mondtam.Pontosan ha nem variálunk akkor működik.Hasonló feladatunk volt matematikából amikor a logikát vettük,csak más szereplőkkel,ezt mondtam és ez volt az egyetlen helyes válasz az osztályban.Ilyen a logika.Sok helyen bele lehet kekeckedni,és noha fárasztó meg néha sz@arrágásnak tűnik az egész,ilyen a logika témaköre a matematikában.

Utolsó:ez tetszett,de ez már két kérdés :D.

2012. jan. 23. 18:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Úgy értem "utolsó előtti,ez tetszett.."
2012. jan. 23. 18:13
 20/20 anonim ***** válasza:
jajj de hülyeségeket mondtok.amit én irtam az sem jó...
2012. jan. 23. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!