Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Na te mit válaszolsz?

Na te mit válaszolsz?

Figyelt kérdés

Nézd meg a linket:

[link]

Na te mit kérdezel?

2012. jan. 22. 17:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Kismadár! Hazudsz nekem, vagy az igazat mondod?
2012. jan. 22. 17:10
 2/20 merci93 válasza:
na jo, de ezzel csak azt tudod meg hogy melyik madár melyk... de azt nem hogy melyik ajtó a pokol.... és csak 1 kérdést tehetsz föl!!! nekem fogalmam sincs, de kiváncsi lennék mi a helyes kérdés:)
2012. jan. 22. 17:20
 3/20 anonim ***** válasza:
ez képtelenség :D tutira nem fogod megtudni melyik melyik... no de én is várom a helyes megfejtést valami IQ zsenitől.
2012. jan. 22. 17:25
 4/20 anonim ***** válasza:

Az 1. kommentelő hülyeséget írt.Mert ha azt kérdezi,amelyik hazudik,igennel válaszol.

Egyébként nem tudom :(

2012. jan. 22. 17:25
 5/20 anonim ***** válasza:

"Kismadár,ha te a másik madár lennél,merre küldenél el,ha a mennybe szeretnék jutni?"

Így mindkettő el fog küldeni a pokolba,ugyanis:az igazmondó tudja,hogy a hazug oda küldene,és ő így elmondja az igazat,hogy ha ő a hazug lenne,akkor a pokolba küldene.Ha viszont ezt a hazugtól kérdezed(nem fontos,hogy melyik melyik,nem is kell tudnod)akkor az is el fog küldeni a pokolba,mert tudja,hogy igazmondóként a mennybe küldene de szándékosan behazudja,hogy a pokolba,a másik irányba küldene.Tehát ha ezt a kérdést teszed fel,mindenképpen megtudod,hogy melyik a pokolba vezető ajtó és így (hatalmas kizárásos alapon) azt is,hogy melyik a mennybe vezető.

Az egész dolog akkor bukik meg,ha a két madárka nem ismeri egymást,így az előző kérdések fel sem tehetőek ^^'.

2012. jan. 22. 17:28
 6/20 anonim ***** válasza:
Az egyenletnek nincs megoldása
2012. jan. 22. 17:39
 7/20 anonim ***** válasza:

17:28-as vagyok.

Utolsó,hogy érted?

Amúgy meg rájöttem,a fent említett kérdésemmel még akkor is meg lehet válaszolni-kisebb átalakításokkal-,hogyha belekötnek abba,hogy ismerik-e egymást a madarak vagy sem. :P

2012. jan. 22. 17:45
 8/20 anonim válasza:

válaszolj igennel, vagy nemmel. a másik madár azt mondaná ez az ajtó vezet a mennybe?

ha azt feleli igen, akkor a másik ajtó lesz a válasz, mert ha az a madár akitől NEM kérdeztél igazat mond, akkor az akitől megkérdezted az nem mondhatna igazat. tehát ha kérdezett madár szerint igent mond, akkor nem a válasz. De ha az akitől kérdezed igazat mond, akkor akitől NEM kérdezted hazudna. és ha a kérdező szerint igent mond, akkor továbbra is nem a válasz.

2012. jan. 22. 19:14
 9/20 anonim ***** válasza:
a-a az uccsó sem jó
2012. jan. 22. 21:31
 10/20 anonim ***** válasza:
nem azt kéne kérdezni: te melyik ajtót választanád ha a mennybe akarnál kerülni?
2012. jan. 22. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!