Mi ennek a számnak a címe? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Hú nem is olyan rég hallottam,hogy az utcán valaki ezt hallgatta.Nem emlékszem rá teljesen,de volt benne olyan,hogy:tütütü tütütü tütütü bum bum bum tütütü tütütütü bum bum bum tütütü tütütütütü és így tovább...
meg ilyen is,hogy:tintün tintün tintün tintün...
Nagyon fontos lenne..előre is köszönöm:)
2011. dec. 29. 18:58
21/29 A kérdező kommentje:
hát a mindenki azért túlzás volna..ennyi...
2012. ápr. 17. 21:10
22/29 anonim válasza:
nem is mondtam hogy mindenki :D de csak úgy mondom én küldtem a sasuke-t de legalább jót röhögtem rajtad mert viccből írtam oda XD
23/29 A kérdező kommentje:
jó értem,én is viccből írtam oda :)
2012. ápr. 20. 20:24
24/29 anonim válasza:
hát így már lehet ezt mondani ha most jösz rá a poénra XD
25/29 A kérdező kommentje:
drága én márt az elején vágtam,de te csak most szálltál le a földre ... -.-"
2012. ápr. 21. 19:36
26/29 anonim válasza:
nincsen szárnyam XD Jaj szegénykém ne kerülj ki az Aztadomra!
27/29 A kérdező kommentje:
piha...nehogy a végén még elbőgjem magam :'D
látom játszod a "nagy okost"de arra nincs időd,hogy vissza nézzél,hogy mi volt. -.-"
2012. ápr. 22. 19:11
28/29 anonim válasza:
Erre gondolsz? Mert ebben is van ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=zNwE8jVrB7k
29/29 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!