Ennek a számnak mi a címe?
Figyelt kérdés
A family guy-ban van az a rész amikor Peter elkésik a suliból.. azt hiszem úgy kezdődik hogy elalszik aztán gyorsan felöltözik és deszkával megy aztán egy kocsi hátuljába belekapaszkodik és úgy huzza a kocsi.. és a dal utolsó sorát Peter énekli.. ami ez alatt a jelenet alatt megy annak a számnak mi a címe??2011. jún. 3. 23:06
1/5 anonim válasza:
háát, nem láttam, de a részt úgy keresd, hogy a "vissza a jövőbe!" című film paródiája vagy olyasmije, mert ez a jelenet egy az egyben abból van :)
2/5 anonim válasza:
fúúúú
nekem rémlik vmi
nem tudod peter mit mond?
3/5 A kérdező kommentje:
1 válaszoló: tényleg..XD ismerem és imádom a filmet de ez eszembe nem jutott volna..XDXD köszi^.^
2 válaszoló: sajnos nem értem..:s
2011. jún. 4. 16:13
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
köszi már megtaláltam^.^
2011. jún. 5. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!