Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ehhez mit szóltok? Gépezek,...

Ehhez mit szóltok? Gépezek, anya meg aztkérdi hogy kocsonya jó lesz-e ebédre én meg mondom jó, csinálhatod, ő meg: már kész van (elfelejtettem hogy órákig tart míg elkészül, de amúgy sokáig eláll, később szokták enni) Hát ez egyenesen humorisztikus

Figyelt kérdés
Most meg mondja, van egy kocsonyád neked is. Mondom hol? Mire anya: hát a hűtőben, hol a f*szban volna? Húúúúúúúúú :)))))))
2011. dec. 29. 11:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? - rosszindulat nélkül kérdezem-
2011. dec. 29. 14:56
 12/14 anonim ***** válasza:

ÚRISTEN! HÁT EZ K*RVÁRA VICCES !!!

xdDDD

Nem mondod, hogy komolyan ezt mondta? XDDDDDDDD

B@zz, sírok a röhögéstől. Ne írjál több ilyet, mert nem kapok levegőt!!!!

EZ ANNYIRA VICCES!!!!

ÉS TÉNYLEG ÓRÁKIG TART ELKÉSZÍTENI!!!

ÉS TÉNYLEG SOKÁIG ELÁLL!!!! TEGNAP SÜTÖTTEM ÉS TÉNYLEG JÓ MÉG MA IS!!!

KÉSŐBB SZOKTÁK ENNI!!! HÁT EZEN RÖHÖGTEM EGYET!!!

Jajj, de humorisztikus csávó lehetsz, mert lesz@rtam a gatyám szárát amíg olvastam ezt a jó kis kérdést.

Mit szólok?

Azt, hogy két traktor már nagyon kihúzhatná...

2011. dec. 29. 16:46
 13/14 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok BUHAHAHAHAAAAA :))) És azért írtam ki ezt valójában mert tudtam mekkora kúlság lesz ha felteszem ezt a hülyeséget, és kíváncsi voltam mit reagáltok, nem azért mert maga az eset volt annyira vicces (az is de korántsem annyira, mint olvasni a hozzászólásaitokat MUHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:))))))))))
2011. dec. 29. 19:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Kár, hogy csak a válaszokat lehet lepontozni, a kérdéseket nem...
2012. jan. 2. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!