Ehhez mit szóltok? Gépezek, anya meg aztkérdi hogy kocsonya jó lesz-e ebédre én meg mondom jó, csinálhatod, ő meg: már kész van (elfelejtettem hogy órákig tart míg elkészül, de amúgy sokáig eláll, később szokták enni) Hát ez egyenesen humorisztikus
nem vagyok emós se semmilyen divatmajom.
én meg azt kérem hogy az ilyen gagyi szarpoénokat ne írd ide ki.
ebben nincs semmi vicces,nem tudom neked ebben mi a humor de ez abszolút nem vicces.
Mivel én egy másik házban ülök a gép előtt, a borsófőzelék készül, anyám pedig dolgozik a családi vállalkozásban, ezért nem tudom átélni a helyzetkomikumot, amit kis párbeszédetek nyújtott.
Jó étvágyat!
hidd el nyugodtan hogy nem is érdekel,ez nem a facebook hogy ami veled történik minden sz@rt kiírj.
az ilyeneket írd ki máshol ne a gyakorin,itt nem érdek el senkit.
a tippjeid közül egyik sem talált,javaslom hogy ne lottóz mert soha nem lesz még 1 találatod sem.
értem én hogy humor kategória de a humor itt kezdődik:
http://www.youtube.com/watch?v=uqh_kWyj_iM
amit te írtál meg sok más próbálkozik itt a gyakorin a sz@arságaival az egyáltalán nem vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!