Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Első randi a Lidlibe?

Első randi a Lidlibe?

Figyelt kérdés

Azért gondoltam erre, mert olcsó, megis van ott finomság, és ha valamit megkíván nem költöm rá a gatyam.

17/F

2011. dec. 26. 10:08
1 2
 11/15 anonim válasza:
Inkább vásárolj a lidl-be valami kaját. Otthon főzz és hívd meg vacsizni. Már azzal lenyűgözöd ha tudsz főzni. Ha nem tudsz, akkor vegyél olyan kaját amit nem kell nagyon főzni. Csak melegíteni vagy valami ilyesmi. De ha ez szerinted nem jó ötlet és továbbra is a lidl-be mennél akkor inkább ne menjetek randizni...
2012. jan. 7. 14:54
 12/15 anonim válasza:
Szerintem inkább vásárolj a lidl-be valami kaját otthon főzz és hívd meg vacsizni. Már azzal lenyűgözöd, hogy tudsz főzni. De ha nem tudsz akkor vegyél valami olyan kaját amit csak melegíteni kell. De amúgy nem muszáj mindenképp vegyél neki valamit. Menjetek sétálni, vagy nézzetek filmet! De ha nem jó az ötletem akkor nézz meg valami nyálas amerikai filmet és abba tuti találsz ötleteket! De ha neked jobb a lidl-s ötlet akkor már inkább ne menjetek randizni!
2012. jan. 7. 14:59
 13/15 anonim válasza:

Elsőre elítéltem az ötletet, de eredeti és tetszik, jó a szándék is! Ne áruld el a csajszinak, hogy mi a pontos terv, hadd lepődjön meg :)

Tényleg támogatlak, nem irónia volt.

21F

2012. jan. 8. 18:44
 14/15 anonim válasza:
Helyi látványosságnak jók lesztek, úgyis unalmas egy Lidl általában...
2012. márc. 28. 21:22
 15/15 rakasta ***** válasza:
Én szerintem a Lidl jó ötlet! Én egy étteremhajóra vittem a páromat először, de a Lidl biztos jobban megérte volna. Ha jól számolom akkor a Lidl-ben 10-15-ször jól lakhattunk volna abból a pénzből.....
2012. ápr. 1. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!