Jöhetnek a gyatra válaszaim?
Pi a köbön plusz mszer cnégyzet = ?
Vannak párhuzamos Univerzumok?
Létezik Isten?
Ha létezik akkor van pokol, menny?
Igaz-e hogy az Indiában lévő hindu vallás lélekvándorlás nevű legfontosabb tanítása azt jelenti, hogy a gonosz kövi. életében állat képében jelenik meg, és lehet-e ez az állat a szarvasmarha?
Miből ered a Buddha vallás és mi a jelentése, célja?
És egy szakállas: Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? (egyértelmű indoklással ha lehet)
Szólj ha még írhatok :)
# 10:
Ha már a kvantumszingularitásnál vagy, akkor téged is beszippant! Onnan már nem jöhetsz ki!
Vagyis szar ügy, ha ezt választod!
# 11:
K: Pi a köbön plusz mszer cnégyzet = ?
V: Ezen kérdésedet továbbítom az Einsten osztag felé. Annyi időt kell erre várnod, amilyen eredmény ki is jön - se többet, se kevesebbet.
K: Vannak párhuzamos Univerzumok?
V: Igen, de a Sliderek már elmentek!
K: Létezik Isten?
V: Igen!
K: Ha létezik akkor van pokol, menny?
V: Igen.
K: Igaz-e hogy az Indiában lévő hindu vallás lélekvándorlás nevű legfontosabb tanítása azt jelenti, hogy a gonosz kövi. életében állat képében jelenik meg, és lehet-e ez az állat a szarvasmarha?
V: Ha te, ezzel indkolod azt, hogy megölöd a szavasmarhát, akkor tévedésben élsz! A sátán állata, a kígyó, csakhogy tudd!
K: Miből ered a Buddha vallás és mi a jelentése, célja?
V: Láma legyek, hogy tudom erre a választ! Nem a dalai lámára gondolok...
K: És egy szakállas: Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? (egyértelmű indoklással ha lehet)
V: Persze, hogy a tojás! A tojásokat, meg a reptoroidok ülették el, így nem kérdés, hogy mi is volt előbb! (egyértelmű indoklást akartál, hát meg is kaptad).
K: Szólj ha még írhatok :)
V: Persze, de mellőzd a vallást, mert mindjárt alapítok egyet!
Jó, mellőzöm a vallást. csak épp india jutott eszembe :)
Amúgy istennel kapcsolatban: ÉN ateista vagyok ugyhogy számomra nem megfelelö a válaszod :)
Ateista vagy, így a Pokol angyalának hiszel, ezért oda is tartassz ezerrel!!!!
Fizess gyorsan egyházi adót és olyan gyónásban részesülsz, amilyent még sosem láttál!!!
Amugy a Buddhizmus jelentése azt hiszem megvilágosodás/felvilágosodás
kitalálója egy indiai királyfi a hindu vallásbol keletkezett
célja:a budhizmus hivöinek a lelke eljusson a Nirvánába
:-) szerintem inkább arrol nevezték el magukat :) mármint az egyyütes
amugy ezt jelenti:"a tökéletes nyugalom és béke állapota.
A Buddhizmus szerint ez az ember végső célja, ahová vágyaitól megszabadulva, a folytonos ujjászületés körforgásából kiszabadulva eljuthat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!