Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Elvette az öntözőkannát az...

Elvette az öntözőkannát az ördöghurkom! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Na szóval múltkor elolvastam a Harry Potter és a Főnix Rendjét és abban volt benne hogy cserepes virágnak álcázott ördöghurkot kapott az egyik minisztériumi dolgozó

Gondoltam milyen jó lenne egy ilyen, csak ugye úgy hogy ne támadjon meg

Aztán tegnap mikor jöttem haza itt a környéken nyílt egy új virágbolt bementem és poénból megkérdeztem van-e cserepes ördöghurok

Erre ez az eladó elővett egy cserepet és az abban lévő növény rá is tekeredett a karjára de leverte a virágföldes lapáttal

Hát egyből megvettem a növényt és hazahoztam

Az eladó mondta messzebbről kell öntözni kannából és hogy azt hagyja mert szereti a vizet

De amikor megakarták öntözni kitépte a kezemből az öntözőkannát és a falhoz vágta (A Black Eyed Peas-es poszterem jól el is ázott szedhettem le és dobhattam a kukába :S)

Na azóta még négyszer próbálkoztam és mindig ugyanezt csinálta (egyszer a macskát is majdnem eltalálta)

Mit csináljak? Ha nem öntözöm elhervad, vagy ha szeszélyes akkor ki kell dobnom. De nem akarom hogy elhervadjon vagy ki kelljen dobnom, 890 Forintom ment rá

2011. dec. 5. 17:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szegény :((((! Hát esetleg köss rá egy kötelet, menj fel egy szakadék tetejére, és kezdd ereszteni akötelet, és fenyegesd, h ha nem lesz jó, elerszted.
2011. dec. 17. 14:10
 12/13 A kérdező kommentje:

Nincs a közelben szakadék :S

Egyébként kezdem azt hinni hogy megöntözi őt magát miközben alszok és amikor ébren azzal szórakoztatja magát hogy eljátssza előttem a szomjazó, hervadó növényt

közben meg megállás nélkül nő

2011. dec. 17. 14:18
 13/13 A kérdező kommentje:
*amikor ébren vagyok azzal
2011. dec. 17. 14:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!