Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Elvette az öntözőkannát az...

Elvette az öntözőkannát az ördöghurkom! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Na szóval múltkor elolvastam a Harry Potter és a Főnix Rendjét és abban volt benne hogy cserepes virágnak álcázott ördöghurkot kapott az egyik minisztériumi dolgozó

Gondoltam milyen jó lenne egy ilyen, csak ugye úgy hogy ne támadjon meg

Aztán tegnap mikor jöttem haza itt a környéken nyílt egy új virágbolt bementem és poénból megkérdeztem van-e cserepes ördöghurok

Erre ez az eladó elővett egy cserepet és az abban lévő növény rá is tekeredett a karjára de leverte a virágföldes lapáttal

Hát egyből megvettem a növényt és hazahoztam

Az eladó mondta messzebbről kell öntözni kannából és hogy azt hagyja mert szereti a vizet

De amikor megakarták öntözni kitépte a kezemből az öntözőkannát és a falhoz vágta (A Black Eyed Peas-es poszterem jól el is ázott szedhettem le és dobhattam a kukába :S)

Na azóta még négyszer próbálkoztam és mindig ugyanezt csinálta (egyszer a macskát is majdnem eltalálta)

Mit csináljak? Ha nem öntözöm elhervad, vagy ha szeszélyes akkor ki kell dobnom. De nem akarom hogy elhervadjon vagy ki kelljen dobnom, 890 Forintom ment rá

2011. dec. 5. 17:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Magyarázd el neki hogy az ő érdeke hogy meg legyen öntözve....:)
2011. dec. 6. 12:00
 2/13 A kérdező kommentje:

próbáltam

sőt még kobold nyelven is mondta, meg sellő nyelven (google fordítóval)

de nem értette meg

tegnap óta egyébként még háromszor próbálkoztam de ugyanazt csináltam és majdnem kitörte az ablakot

2011. dec. 6. 14:20
 3/13 anonim ***** válasza:
miértnem próbáltad virágnyelven xD de ez komoly xD? akk nagynomásúvalslaggal priccelj oda neki!xd
2011. dec. 6. 18:39
 4/13 A kérdező kommentje:
anya nem engedi ha a lakásban használom a slagot :S
2011. dec. 6. 21:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Hmmm... Énekelve nem próbáltad megmagyarázni? Állítólag csípik. Vagy talán nem hall... Mivel nincs füle. Rajzolj, vagy mutogasd el!:)
2011. dec. 7. 11:26
 6/13 A kérdező kommentje:

ezeket is kipróbáltam sőt még Monopolyzni és Twisterezni is próbáltam vele de nem ment

elméletileg 2 hónapig bírja ki az ördöghurok víz nélkül úgyhogy még van időm rájönni de azért jó lenne már megtudni mit kéne csinálni

jah és próbáltam visszavinni az eladónak a virágüzlet két nap alatt bezárt :S

2011. dec. 7. 16:06
 7/13 selena tok cool válasza:
Kösd rá a kannát egy hosszabb botra és döntsd meg,akkor nem szedi ki a kezedből mert nem éri el!; )
2011. dec. 7. 22:06
 8/13 A kérdező kommentje:

Ez sem megy

Annyit nőtt hogy simán kikapja a kezemből 3 méteres távból is

Mondjuk nem tudom hogyan nő amikor nem tudom öntözni de hát varázsnövény

2011. dec. 8. 12:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Keresd meg facebookon, jelöld be és chatelj vele, hátha... :) (ha nincs facebookja, akkor twitteren, vagy kérdezd meg az e-mail címét)
2011. dec. 16. 20:58
 10/13 A kérdező kommentje:

nem jelölt vissza :(

sőt az e-mail címemre még küldött is egy rickroll-t

2011. dec. 16. 21:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!