Elvette az öntözőkannát az ördöghurkom! Mit csináljak?
Na szóval múltkor elolvastam a Harry Potter és a Főnix Rendjét és abban volt benne hogy cserepes virágnak álcázott ördöghurkot kapott az egyik minisztériumi dolgozó
Gondoltam milyen jó lenne egy ilyen, csak ugye úgy hogy ne támadjon meg
Aztán tegnap mikor jöttem haza itt a környéken nyílt egy új virágbolt bementem és poénból megkérdeztem van-e cserepes ördöghurok
Erre ez az eladó elővett egy cserepet és az abban lévő növény rá is tekeredett a karjára de leverte a virágföldes lapáttal
Hát egyből megvettem a növényt és hazahoztam
Az eladó mondta messzebbről kell öntözni kannából és hogy azt hagyja mert szereti a vizet
De amikor megakarták öntözni kitépte a kezemből az öntözőkannát és a falhoz vágta (A Black Eyed Peas-es poszterem jól el is ázott szedhettem le és dobhattam a kukába :S)
Na azóta még négyszer próbálkoztam és mindig ugyanezt csinálta (egyszer a macskát is majdnem eltalálta)
Mit csináljak? Ha nem öntözöm elhervad, vagy ha szeszélyes akkor ki kell dobnom. De nem akarom hogy elhervadjon vagy ki kelljen dobnom, 890 Forintom ment rá
próbáltam
sőt még kobold nyelven is mondta, meg sellő nyelven (google fordítóval)
de nem értette meg
tegnap óta egyébként még háromszor próbálkoztam de ugyanazt csináltam és majdnem kitörte az ablakot
ezeket is kipróbáltam sőt még Monopolyzni és Twisterezni is próbáltam vele de nem ment
elméletileg 2 hónapig bírja ki az ördöghurok víz nélkül úgyhogy még van időm rájönni de azért jó lenne már megtudni mit kéne csinálni
jah és próbáltam visszavinni az eladónak a virágüzlet két nap alatt bezárt :S
Ez sem megy
Annyit nőtt hogy simán kikapja a kezemből 3 méteres távból is
Mondjuk nem tudom hogyan nő amikor nem tudom öntözni de hát varázsnövény
nem jelölt vissza :(
sőt az e-mail címemre még küldött is egy rickroll-t
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!