Tudtok jó vicceket?
Kiscsaj meg a kissrác pisilnek egymás mellett.
A lány észreveszi, hogy a fiúnak valami más van a lába között, ami neki nincs. Amikor befejezik megkérdezi:
- Megfoghatom?
Mire a kissrác:
- Hogyisne! A tiédet is letépted...
Nyuszika megy az erdõben, hátán egy jó nagy aranyozott toronyóra. Ahogy így megy az erdõben, találkozik a medvével. A medve megkérdezi a Nyuszikát:
- Mondd, Nyuszika, honnan szerezted ezt az aranyozott toronyórát?
- OOOh, medve koma, ennek története van ám! Képzeld, tegnap ahogy vagyok a diszkóban, odajön hozzám a rókaleány és felkér táncolni. Mivel én semmi jónak nem vagyok az elrontója, elmentem vele. Utána megkérdezte, nem akarom-e hazakísérni? Dehogynem, mondtam, és elkisértem hazáig. A háza elött megkérdezte, nem akarok-e felmenni hozzá egy italra. Egy szó, mint száz, felmentem vele. Hát ott fönn, a rókaleány rá az ágyra, szoknya fel, terpesztés és ilyet szól:
- Nyuszika, mindenem a tiéd! Medve koma, ha te is ott vagy, még a zongorát is elhozhattuk volna!
Két óvodás beszélget:
- Neked van barátnőd?
- Igen!
- És hány éves?
- Négy éves, de olyan teste van, mintha hét éves lenne...
----
Óvodás fiú az óvónéninek:
- Óvónéni! Egy óvodás kisfiúnak és egy óvódás kislánynak lehet gyereke?
- Hát már hogyan lehetne, te kis butuska!
- Huhhhhh....
- Mit mond a székely, amikor odaadja a disznóknak étel gyanánt a parókáját?
- ???
- Nincs többé korpa, csak gyönyörű haj!
Székely a fiával ül az asztalnál, a kutya az asztal mellett fekszik és éppen a tökeit nyalja.
- Hej ídösapám, bárcsak én is meg tunnám ezt csinyáni!
- Csinyád, fiam, de szerintem megharap....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!