Vajon a főldön van élet?
Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 18:14
11/15 anonim válasza:
Nem, mivel a Föld sem létezik. Csak egy elmebeteg kényszerképzetében létezünk.
12/15 A kérdező kommentje:
Igen! Ha így van és tényleg van élet a földön, akkor a holdon is lehet?
2011. nov. 26. 23:45
13/15 A kérdező kommentje:
"Nem, mivel a Föld sem létezik. Csak egy elmebeteg kényszerképzetében létezünk" Ez tényleg így van? Akkor mindanyian csak egy képzelet szüleményei vagyunk? A főld sem létezik csak kitalálták?
2011. nov. 26. 23:51
14/15 anonim válasza:
Igen. És én vagyok az a valaki. Már úgyis kitudódott, gondoltam írok ide, igaz megnyugtatlak nem vagyok elmebeteg, ezt a világot csupán azért hoztam létre hogy életet teremtsek, és felelősséget tanuljak, gondolj rá úgy mint egy háziállat.
A multi-univerzum elmélet pedig igaz, minden egyes univerzum egy hozzáhasonló képzelete. De ez így működik nálatok is, a képzeleted egy külön világ. Csak elég nehéz olyan erősen kapcsolatba lenni hogy írni tudja bele mint én.
Mindenesetre aki le elmebetegezett, azt hiszem majd kitalálok neki valamit had szenvedjen. Egy részt mert rosszul válaszolt a kérdésre mivel a Földről írt nem a földről, másképp magam miatt.
15/15 anonim válasza:
Az van, de hogy értelmes is az már nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!