Hogyan áll a macska a plafonon?
Nem offolok, abszolúte a kérdésedre válaszoltam. Nekem van macskám, elég okos is, ügyes is, nem is éppen mai gyerek, de még soha nem láttam, hogy a plafonra kívánkozott volna.
Azt viszont annál többször, hogy ha valaki macskákat látott a plafonon sétálni - és nem rajzfilmben -, akkor előbb-utóbb jöttek a fehér egerek is, aztán meg a Kaszás. Ezért kérdeztem, hogy mit szedsz vagy mit iszol?
Minden más kamu.
ÉRdekes, de nagyon egyszerű. Amikor fotel felkel nap ál akkor biztos éled azt hogy a függöny és a pohár együtt majd azok hátán a macska nagyon egyszerűen a maga a cérna és a plafonon volt fejjel lefelé.
ENNYI
nem néz it tom és jerry-t abban is felkapaszkodik a tom a plafonra ha ő tudja akkor az élő macskák is bisztosan ha nem tetszik akkor verd el söprűvel mint a gazdája
amúgy falusi vagyok van macskám úgyhogy ez véletlenül se komoly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!