Lehetséges lesz valaha az időutazás?
Figyelt kérdés
16/F2011. nov. 20. 18:45
11/27 anonim válasza:
Nem értek egyet, a Tardis kék mindent visz :)
12/27 Gőte válasza:
Igen, tudom a TARDIS-kék minednható szín...
A zöld fülke története bonyolult...
ugyebár animátor tanonc-per brickfilmes- vagyok, és az animációimba szoktam belecsempészni a saját renegát Idő Lord alteregómat a jó öreg Gőtét, aki néha néha elzúg egy-egy jelenet közt egy made in hungary zöld fülkével... történet vége...
13/27 anonim válasza:
ti idíóták vagytok??!! Nem hinném hogy a jövőböl jötettek volna ! aszt javaslm nektek hogy szeggyetek NYUGTATÓT (ERŐSET) Méghozzá !
14/27 anonim válasza:
hát, hogy neked mennyire igazad van!
SE!
15/27 Gőte válasza:
kamykaze... Hogy te mekkora egy "Anti-Joke Chicken" vagy...
16/27 anonim válasza:
Nektek MIBAJOTOK van?! LÁTOM hogy fáj az igazság, hogyti nem a jövőböl jötettek. SZERITEMTI a marsról jötettek az egyszermár bisztos! :D
17/27 Gőte válasza:
Én meg látom problémáid vannak a caps lock-al, illetve az Anti-Joke Chicken fogalmával.... WAZÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚP.....
19/27 anonim válasza:
Esküszöm ti tényleg HÜLYÉK vagytok! :"D (Chuck Norris) is OKOSABB lenne nálatok. HEHE Az idő Utazásról Megmég csak annyit hogy eggy (Nagy Baromság) :DD
20/27 Gőte válasza:
Hát perszeeee, hogy butasááááág...
Óh, mindenható! Messiás, te elhoztad a felvilágosodást begyöpösödött elménkbe! Utódjaink dicső dalokat fognak énekelni rólad, s legendásan kisiskolás gépelési technikádról!
Na, jól van... végeztem...
ALLONS-Y!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!