Szerintetek vegyek 1 zsiráfot a panelba? :D
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék 1 zsiráfot venni a panelba aminek az ablaknál lesz a helye úgy hogy kilóg a feje az ablakon és igazi ablak zsiráf lesz akkor már :D2011. nov. 20. 00:46
1/14 anonim válasza:
vegyél meg egy egész panelházat és csak a földszinti lakást tartsd meg a többit bontasd le úgy hogy egy nagy magas tér legyen a legfelső emeletig, úgy elfog férni a zsiráfod
3/14 anonim válasza:
szerintem bálnát vegyél és tartsd diszperzites vödörben
4/14 anonim válasza:
Ne csináld, főleg akkor ne, ha jó magasan laktok! Lezabálná az égről a szivárványt!!! :(
5/14 anonim válasza:
Vegyél:D Főleg ha magasan, tetőtérben laktok. Legalább lefejheted belőle a szivárványt. A tetőtéri ablak szerintem pont kényelmesebb is lesz neki:D
6/14 anonim válasza:
Én a plüsszsiráfot ajánlanám, az nem szarja össze a padlószőnyeget meg nem rágja le a szemközti tömbben élő Mari néni erkélyén lévő virágairól a levelet..
8/14 anonim válasza:
igen,igen elefánt mellé még egy zebra is elfér...
9/14 anonim válasza:
Miért is ne? Sőt, ha lehajcsa a fejét, akkor lesz egy fasza csúszdád. :D
Ja és ha már Zsiráf, akkor Prosectura :P
http://www.youtube.com/watch?v=jzbaMoUr60I
'Én asszem inkább megdugok zsiráfot
Te meg váltsátok meg helyettem a világot' :P
10/14 anonim válasza:
miért nem tartasz inkább oroszlánt akkor senki sem fog meg szivatni a panelbe mert ki ugrik az oroszlán azt mindenkit fel zabál xD csak veled mi lesz? >.>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!