Lehetne használt óvszer kereskedést nyitni?
Figyelt kérdés
Bevenném a márkás óvszereket, majd fertőtlenítés után eladnám. Vagy nem engedélyeznék?2011. nov. 13. 16:56
1/7 anonim válasza:
ugye ezt viccnek szántad...(bár nem nevettem rajta)
2/7 A kérdező kommentje:
nem, nem viccnek. csomóan az olcsó, ki tudja milyen minőségű óvszert veszik a 100-ft-os boltokból. Így olcsón áron kaphatnának jó minőségűt.
2011. nov. 13. 17:30
3/7 anonim válasza:
Hál istenek nem lehet ilyet csinálni,de szerintem épeszű ember nem vesz használtan gumit..Inkább az olcsó,de teljesen új mint a használt...
4/7 anonim válasza:
A kérdés nyilván nem komoly, csak valami sulinetes hülyegyerek unatkozik.
5/7 anonim válasza:
jahh kamu kül mér a humor témakörben lenne? :D
6/7 zeronibble válasza:
Még újrafotózott Michelin is vóna, mi? :D
7/7 anonim válasza:
aha, nekem van is :))
de asszem nem lenne jó ha lenne mégegy,mert nem lenne elég nagy a forgalom egyikbe se :S max ha összefogunk,de ink nem akarok ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!