Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki tudja a lapföldi mikulás...

Ki tudja a lapföldi mikulás címét? *-*

Figyelt kérdés
írjátok le lécci*-*
2011. nov. 11. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudtad, hogy ez szigorúan titkos? Kizárólag az FBI tudhatja.
2011. nov. 11. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha megvesztegeted a rénszarvast biztos elárulja neked. Amúgy ha apukádnak adod a levelet, ő fel tudja adni, vannak kapcsolatai.
2011. nov. 12. 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Menj el az FBI-hoz vagy írj nekik levelet, azt leírják a címét, a rénszarvast megvesztegeted egy kis répával, azt elárulja, hol tartózkodik.

Egybként remélem, hogy tudod: a mikulás nem létezik ez teljesen lehetetlen, bocs, hogy elrontottam az ünnepi hangulatod! XD

2011. nov. 12. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:

3. válaszoló, hogy mondtat maga ilyen badarságot? Természetesen létezik, a világ fő hatalmainak fogságában tartózkodik.

Smith ügynök, FBI

2011. nov. 12. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:

A mikulás 10 évvel ezelőtt merényletet követett el az arabokkal a World Trade Center ellen, ott volt az utasszállító repülők egyikén! Börtönbe csukták, és valami titkosított börtönszolgálat fegyelme alatt szállíthatja az ajándékokat. Amikor még ezt sem engedték, az unokatestvére, Lapp Béla szállított az ajándékokat.

Én így tudom. De mostanra már szabadon engedték Lapp Józsit az eredeti télapót.

X'''DDD

2011. nov. 13. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Állítólag a szánjával is követett el merényletet, belehajtott Piri néni házába

XDD

2011. nov. 13. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!