Hol tudok elefántot venni?
Mennyibe kerül a szállítása, és hogyan tudom letisztázni a vámon?
Tanyán lakom, így nem venné észre senki.
"Tanyán lakom, így nem venné észre senki."
A határon meg berakod a zsebedbe?
És hol vennéd?
Vegyél plüssből, az menni fog, biomeghajtású nem.
Inkabb klonozz egyet.
Vigyazz, sokat eszik, vegyel fu" es lucerna magot is
:D
Indiában tudsz venni legálisan (az afrikaiaknak nincs gazdája, onnan max lopni tudnál), majd egy rafinált hajós (amolyan indiai Han Solo) segíthet partra csempészni a Földközi-tenger román szakaszán. És hoppá, már bent is vagy az únióban, már csak kertek alatt haza kell sunnyogni vele. Felpattansz a nyakába és átmásztok a Kárpátokon, oszt' itthon is vagytok.
Mekkora utazás lenne! Szívesen elkísérnélek :)
Anita te túl bonyolultan állsz hozzá a dolgokhoz. Nem kell ekkora felhajtás. Elmész a legközelebbi állatkertbe, majd a mikor a oda érsz az elefánthoz el kell kiáltani magad az égre mutatva:
"Nézzétek mi van ott!"
Ebben a pillanatban mindenki oda néz. Amíg nem figyelnek a kiszemelt állatra, beugrasz hozzá és egy csontot raksz a szájába. Mindenki azt fogja hinni, hogy egy kutya. Mire észreveszik, hogy eltűnt te már rég a tanyádon játszol vele.
Sok örömöt hozzá!
"Tanyán lakom, így nem venné észre senki."
- hoppsz! már lehet, hogy ott is van
Nézd meg az állatkereskedést :D
Ára kb: 5000000...vagyis én annyiért vettem XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!