Hogy lehet hülyét kapni?
Figyelt kérdés
...2009. máj. 8. 19:24
1/15 anonim válasza:
Cseppfertőzéssel, vagy nemi úton.
3/15 anonim válasza:
Bemész az önkormányzathoz, és ott a népjóléti minisztériumba kell kérned egy tikettet, amire van egy 10 000 ezer forintos illetékbélyeg.
Na, ha ez megvan, akkor ajánlva, elsőbbségivel add fel a tikettet, és ne felejtsd el a motivációs levelet sem, hogy miért szeretnél hülyét kapni.
(Hazudj sokat!)
El ne felejtsd feltüntetni az elérhetőségedet!!!
Na és ezután csak várnod kell, hogy hívjanak, hogy mehetsz a hülyédért!!
Azért, ha egy hónapig nem jön válasz, akkor járj utána, hogy elment e a levél, és hogy mi újság, sok szerencsét!!!
:D:D:D:D
4/15 A kérdező kommentje:
xd:)
2009. máj. 8. 20:22
5/15 anonim válasza:
Nekem van egy eladó. Kéz alatt, csak most odaadom ingyen, de csak Neked:D
6/15 anonim válasza:
Feladod magadat magadnak postán. :D
(Nem sértésnek szántam. :))
7/15 anonim válasza:
e-bay vagy esetleg vatera... lehet rá licitálni , általában 1Ft-ról indulnak ezek a hülye-aukciók , de azis lehet hogy minimálára van ...:D
8/15 anonim válasza:
Rendelj egyet a net-en. www.hulyetakarok.hu
9/15 anonim válasza:
Kijavítanám az előző, a www.hulyetakarok.com webcím lenne a helyes. A www.hulyetakarok.hu-n csak hülye takarókat lehet vásárolni.
10/15 anonim válasza:
Nekem van egy fiu ha kell irj privibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!