Ezt mennyire súlyosan büntetik?
Figyelt kérdés
Egyedül játszottam Gazdálkodj Okosan-t, pedig a szabályok szerint minimum 2 embernek kell játszania. :S Ráadásul 6 éves vagyok, és a szabályok szerint 8 alatt nem szabad. Ezért hány év jár? :S
Nagyon meg vagyok ijedve, lécci komoly válaszokat...
6/F
2011. okt. 30. 20:42
1/10 anonim válasza:
Nem hinném,hogy kapnál ezért büntetést.
2/10 A kérdező kommentje:
Komolyan? Most megnyugodtam. Köszi! :)
2011. okt. 30. 21:01
3/10 anonim válasza:
Nyugi Minimanó. Ilyeneket mi is csináltunk és nem raktak érte az Azkabanba. :)
4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért gondolom ezt, de ez lehet, hogy ilyen lázadás, mint a kamaszokban? :$
2011. okt. 30. 21:19
5/10 anonim válasza:
Most, hogy kiírtad a netre, már tudja a PSZÁF, a NAV, az MJE, az OKSZ, a GYK, sőt még a szellemirtók is, úgyhogy számíthatsz rá, hogy hamarosan egy szirénázó, villogókkal telirakott fehér chevi mentőautó megy érted.
6/10 anonim válasza:
két hétre fel fogják függeszteni a néptáncszakkör-tagságodat.
konkrétan az ajtó felé, megszégyenítésül.
jó magaviselettel szabadulhatsz 12 év múlva a szülői házbl.
7/10 anonim válasza:
én is csináltam ilyet és én még mindig börtönben vagyok és elvették a macimat is!
8/10 A kérdező kommentje:
Ne! Komolyan? :'(
2011. nov. 1. 18:55
9/10 anonim válasza:
Majd odahívják a monopolyból a kis bábu polgárester spanjait azt gebasz lesz :D
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon félek. :S
2011. nov. 5. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!