Gábor névre vicces csúfolás?
Az egyik osztálytársam mindig piszkál, hogy 'Enikő, enni kő', és egyéb változatok, és vissza szeretnék vágni :D
Valami ötlet? :D
Tudom,régi kérdés,de azért csak elmondom.Így 12 évvel később XD
Szóval!Ha valaki tetszik neked és csipkelődik,viccesen beérett,akkor úgy vágj vissza,hogy ne bántódjon meg!Mert akkor ha esetleg tetszettél neki eddig,akkor az érzelmeinek vége...
Mi egyszer azzal hülyéskedtünk pár osztálytárs-haverommal (crushom is ott volt),hogy pár szót/mondatot tanítgattunk egymásnak németül...a crush-om pedig elmondta németül,h ,,Ich bin klug" ami azt jelenti,h ,,Én okos vagyok" erre rávágtam,h ,,akkor már hazudni is tudsz németül"...de haverokkal nálunk ez teljesen megszokott stílus ,szóval tudtam,hogy nem fog megsértődni. Mindenki tudja a baráti köréről,hogy milyen stílus megengedett.Azt a határt nem kell átlépni és akkor jól fog elsülni a vicc/beszólás. :D
Remélem segíthettem valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!