Mikor kell menni wc-re?
sajna én mindig lekésem az órát hiába állitom be mert rendszertelenül jön.
ja és léci irjatok bérletszámot meg születési sulyt. kösz xD
A wc-zés olyan, mint a halál. Ha menni kell, akkor menni kell!
Egyébként most kell vizelnem, és a születési súlyom 3,45 kg áfával. Bérletem meg nincs, de volt, és már nincs, mert lejárt, és nem járok arra amerre kéne, de ha újra arra fogok járni, amerre kell bérlet, akkor lesz, és akkor meg fogom mondani neked a bérletszámomat is.
Megeggyeztünk?
meg fogod érezni ha kell....
elkezd fájni a hajad:$
a pisinél..: úgy érzed mintha 4 hal harapdálná a töködet (ez matek óra közepén a legfájdalmasabb...) és amikor már jobban fáj valószínű egy teknős váltotta a helyüket..na most ha eltudsz menni wc-re(matek órán eléggé necces..:/) akkor úgy érzed mintha azt a teknős lelőtték volna..a halakat megették..és végre a hugy utad kiürülhet..;)
De kaki esetén...:ha kakilnod kell onnan tudod..Hogy a hasadba 7 db tehenet raktak amik nőnek mert isszák a bélsavad...:S ez nem annyira fájdalmas inkább kellemetlen..(főleg matek óra közepén....::S)és ha elmész wc-zni..ez nem lesz annyira jó mert a segglyukad 3 méteresre tágul a sok tehéntől...:S de aztán jobb lesz higgy nekem..) Remélem segítettem..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!