Lehet az Andràssy ùton egy disznòval menni? Termèszetesen pòràzon ès szàjkosàrral. ès ha ràteszek egy rendszàmot ès az indexeket akk mehetek vele az uttesten?
Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 20:06
1/7 anonim válasza:
Felmérést csinálsz, hogy mennyire tudnak az emberek fogyatékosnak nézni?
Inkább keress egy nőt...
2/7 anonim válasza:
pórázzal mehetsz, nem kell szájkosár sem.
Úttestre nem mehetsz,mert a rendszámtól nem lesz jármű
3/7 anonim válasza:
először talán műszaki vizsga kellene hozzá, aztán rendszám...
4/7 anonim válasza:
és persze kösd be magad. amugy én buszra akartam egy tigris cápával felszálni de mivel nem volt szájkosár ezért gyalogolni kellett
5/7 anonim válasza:
én az öcsémen lovagolok.problem?
6/7 mustafa33 válasza:
Nem hiszem hogy jó ötlet, ha rá teszed a szájkosarat, holnap megírják az újságok hogy baloldali tüntetés volt a médiatörvény ellen. De amúgy is kétlem hogy bármelyikük beleegyezne. 1. nincs idejük elszabadulni a parlamentből, 2. a liberálisok nem szeretik a pórázt, 3. a szocik nem szeretik a rendszámot mert a multjukra emlékeztett, 4. a fideszeseken az index mindig jobbra mutatna, 5. az elempések nem szeretik a szájkosarat, 6. a jobbikosok meg rád raknák mindezt.
7/7 anonim válasza:
nem! nem lehet mert te nem vagy disznó! hányszor mondjam még el Sanyi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!