Átmentetek a biciklis vizgán? én nem xD
Figyelt kérdés
A sulinkban volt egy bicikli teszt amin a biciklik állapotát nézték ebben volt 5 szükséglet nekem csak egy volt meg tudtommal ezek:
2 prizma
jol müködő fék
első lámpa
csengő
és megbizható kormány
nekem csak a kormány volt jó a többi hiányzott de mára az is tönkre ment persze minden nap a rendörség előt megyek el és bármikor megcsaphatnak egy huszassal.
2011. okt. 21. 06:42
1/5 anonim válasza:
Igen!
Persze látom, hogy humor kategóriába írtad, de én még vagy 35 évvel ezelőtt tényleg vizsgáztam kerékpáros KRESZ-ből.
4-es vagy 5-es korunkban volt a suliban KRESZ tanfolyam. A végén teszlapot kellett kitölteni, és volt akadálypályás vizsga is. Aki sikeresen teljeített az kepott egy oklevelet a sikeres vizsgáról.
Úgy gondolom hasznos volt a számunkra...
2/5 anonim válasza:
A fék az jól működik, de a kormány nem megbízható.
3/5 anonim válasza:
Elsö. Nekem is volt ilyen vizsga régen. Nem ártana ha ma is lenne ilyen. Amugy nekem sincs rendesen felszerelve a bicaj :) de ahogy elnézen 10böl 2nek ha meg van minden.
4/5 anonim válasza:
Egyik haveromat megvagtak 3000Ft-ra mert nem volt Narancssarga prizmaja a kereken!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!