Világuralomra fogok törni. Hol kezdjem?
Figyelt kérdés
Igenis komolyan gondolom! >:(2011. okt. 20. 20:49
41/53 anonim válasza:
Hé 12428-as rab honnan szerezte azt a netbookot?Sajnálom a kérdezőknek de ezt az embert az Kínai határon kaptuk el miközbe egy wc pumpával nekirontott a határőröknek néhány másik őrülttel nemtudom mit beszél a világ elfoglalásárol.
42/53 anonim válasza:
Jól van kisfiam, most már ideje felkelni! Többet nem nézhetsz cartoon networkot. Indulás az óvodába, de aztán jó kisfiú legyél! Ha rosszat hallok felőled, megbüntetem a kis popódat!
43/53 anonim válasza:
Heréd->Gyöngyös->Ecséd->Csány->Szarvasgede->Budapest->Berlin->Párizs->New York->Tokyo->Madrid->Detk.
Kész is vagy.
44/53 anonim válasza:
Basszus z tényleg elfoglalja a világot!
45/53 anonim válasza:
legelőször egyél egy hamburgert.
46/53 anonim válasza:
Hé te kis világuralmas Ge*i,inkább álj fel a géptől és fogd be a pofádat te nyomi ge*i te Kur*va roha-ék,ha igy nyomod holnap a kivégzőfalmellett álsz,éés cseszhetet,!!!!!!!!!!!!Am meg szerintem ez egy pc-játék,pont egy ovodás csipsszar elfoglealja a világot,haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? süllyedj el te önimádó rasszista ge*i
47/53 anonim válasza:
huh b.meg a Majmok bolygója már kicsi neked? xDD
48/53 anonim válasza:
Azt nem teheted! ÉN VAGYOK NAPOLEON!!!!
49/53 anonim válasza:
Ez az ember egy komplett retard arcú helyesírás képtelen
troll fa.sz aki azt hiszi ez a legérdekesebb kérdés!
(pokerface)
50/53 anonim válasza:
alkoss egy új márkát ami bejárja a világot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!