Világuralomra fogok törni. Hol kezdjem?
Figyelt kérdés
Igenis komolyan gondolom! >:(2011. okt. 20. 20:49
21/53 anonim válasza:
Ideje volna fölállnod a gép mellől!Talán menj ki wc-re,hátha kitisztul a fejed!
22/53 anonim válasza:
Amint eléred Kazahsztán határát elfogatlak és kibeleztetlek egy hangyával.
23/53 anonim válasza:
Úr isten!!!!!!!!!!Oszamah billádem visszatért!!!áááááááááááááááááááááááááááááááPedig reggel néztem egy filmet,amiben az volt hogy találták meg és ölték meg az amcsik őket!!!!!:(valszeg mikor ezt olvasod,én már öngyilkosságot követtem el!XD
24/53 anonim válasza:
Kezdd a sárgák és a kínaiak kiírtásával.
Utána beszélhetünk a továbbiakról.
25/53 anonim válasza:
na stop az ugyanaz XDindiaiakra gondoltam...
26/53 anonim válasza:
Itt a megoldás: Kell egy időgép, menj vissza a második világháborúba, pacsizz le Hitlerrel, és mikor már kellő képpen elnyerted a bizalmát, fordulj ellene, hirtelen öld meg, és tedd meg azt, amit neki kellett volna. Ő szoba festő volt, te meg egy gyerek akinek kakálnia kell. De próba szerencse, hátha neked összejön :DxD
27/53 anonim válasza:
HÁH! szívás! most, hogy megkaptam a hírt, hogy szövetkeztél az Oroszokkal, az amerikai csapataimat gyorsan mozgósítottam! na így próbálj áttörni az Atlanti-óceánon te béna!!!
28/53 anonim válasza:
ja, és még valami : Yodáról hallottál már :P (előző válaszoló)
30/53 A kérdező kommentje:
Na most legyen nagy a szátok csicskák!!!!!!Már Magyarország is az enyém és a fidesz a büdös lábamat nyaldossa! XD Na mostmár megszűnik a munkanélküliség mert én vagyok itten a diktátor!ÉÉÉS MÁR FÉL EURÓPA AZ ENYÉM!!!!!Ja meg fél Afrika :P!!!!!!
2011. okt. 24. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!