Összevesztem a képzeletbeli barátommal. Hogyan tudnék kibékülni vele?
Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 14:15
11/22 anonim válasza:
Egy képzeletbeli kutyával kárpótolhatod . :)
13/22 anonim válasza:
Várj, hogy ő tegye meg az első lépést!
15/22 anonim válasza:
Mielott erre valaszolni lehetne, tudni kellene, min vesztetek ossze?
16/22 anonim válasza:
Kiderült a képzeletbeli barátnője ? :)
17/22 A kérdező kommentje:
Azon vesztünk össze, hogy mostanában nagyon lusta és nem hajlandó semmire. Én meg mondtam neki, hogy ha nem változtat ezen akkor menjen innen. Sajna el is ment, de nem bírom nélküle :S Próbáltam visszahívni de nem jön vissza soha többé azt mondta :(
2011. okt. 4. 16:41
18/22 anonim válasza:
Oh, szegényem.. tudom milyen érzés.. nekem van egy képzeletbeli kutyám, egy képzeletbeli baráttal.. sajnos a kutyám és a barátom nem szeretik egymást, úgyhogy a barátom kénytelen lesz beérni velem... amúgy hívd fel a levegőmobilon. ott mindig van térerő.;)))
19/22 anonim válasza:
Az enyém is megsértődött, mert mondtam neki, hogy nem megyek vele moziba, mert mindig én fizetek.
20/22 anonim válasza:
Felejtsd el a gyökeret !
Képzelj egy újat , jobbat , szebbet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!