Apukám faszállító, mi olyan vicces benne?
Figyelt kérdés
A tanárnő kérdezte, hogy mivel foglalkoznak a szülők, én meg mondtam, hogy apukám faszállító és mindenki röhögött, miért? Annyira gáz, hogy ezzel foglalkozik?2011. szept. 22. 20:58
1/25 anonim válasza:
nem esett le?:DDDDDDD hűha, hogy nem rúgtak még az iskolából?:D
4/25 anonim válasza:
FASZÁLLÍTÓ... Egy pénz kereseti lehetőség... FASZ.ÁLLÍTÓ meg szintén lehet pénzkeresési lehetőség de.... :) Szerintem nem vicces amúgy! :)
5/25 anonim válasza:
Hát nem tudom hány éves vagy,- ne érts félre, nem szekálni akarlak- de én a helyedben annyit mondtam volna, hogy fuvarozik, vagy valami hasonló. Próbáld meg - nem a magyar helyesírás szabályai szerint - tagolni a szót és hát szerintem rá fogsz jönni.
6/25 anonim válasza:
Mert a szót lehet úgy is tagolni, hogy f@sz állító.
7/25 anonim válasza:
Ez mekkora, hogy komolyan vettétek a kérdést... :)
8/25 anonim válasza:
hány éves vagy öcsi?
am szerintem fake mert ha valaki faszállító akkor azt inkább kamionosnak mondják...
10/25 anonim válasza:
engem is érdekelne,hogy ez a kérdés mennyire volt komoly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!