Ha valaki megtudja hogy éjjelente elviszik az űrlények, akkor hova vagy kikhez fordulhat segítségért?
Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 21:53
21/37 anonim válasza:
Ahhoz az egyhez ért hogy kiadja magát nagy angolos doktornak, de még helyesen sem tud írni angolul sem..... ráadásul ezt a nép nagyon benyeli
22/37 A kérdező kommentje:
Remélem legkésőbb holnap válaszol mert már nagyon kezd fogyni a vérem.
2011. szept. 19. 22:41
23/37 anonim válasza:
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:33
Szerintem igazad van :D
24/37 anonim válasza:
Vond vissza az üzeneted mert és ne aggódj legközelebb adagolunk egy kis sanguis-t
25/37 anonim válasza:
kezd fogyni a véred??? hogy lehet valakinek ennyi esze hogy ilyesmi kreál, és majd azt gondolja hogy befogják venni. inkább feküdj le kis gyerek mert anyuci mindjárt észre veszi hogy még a gép előtt ülsz
26/37 A kérdező kommentje:
Mióta el szoktak rabolgatni azóta fogy a vérem. Vérpótlót írt fel a doki, de hogy mitől fogy ilyen rohamosan a vérem azt nem tudták kideríteni. De én tudom hogy az űrlények veszik el a vérem. Egyet láttam is tegnapelőtt a szobámba amikor bementem a szobába és amikor megláttam észrevett és eltűnt. Esküszöm nem vagyok őrült. Ez így volt!
2011. szept. 19. 22:47
27/37 anonim válasza:
Miért pontoztátok ilyen csúnyán le a pipás, bob marley-s szövegemet? :D A kérdés is hülyeség :D Csak hülye választ adhatok :D
28/37 A kérdező kommentje:
Nincs itt véletlenül valaki akivel szintén ilyen vérlopó űrlényekkel találkozott?
2011. szept. 19. 22:49
29/37 x) válasza:
"El szoktak rabolgatni..." :D ez tök vicces mert ezek szerint még utána se olvastál ennek az egésznek és csak falusi űrlényes pletykákból írtad a történetet... 404 legalább nagyjából tudja miről beszél butaságokat :) a fantáziádat még kellene egy kicsit fejleszteni és utána jó lesz ez.
30/37 anonim válasza:
NA betelt a pohár! mostmár annyi sanguis-t vonunk el hogy abban az utolsó 12 órádban szenvedni fogsz a sangius hiányától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!